PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23217
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Czy ktos bedzie tak uprzejmy i stresci mi odcinek po tym jak dowiedzieli sie( Veronika i Duncan) ze Meg jest w ciąży i zmarła...

ocenił(a) serial na 8
mikolaj345

To był strasznie pogmatwany odcinek i trudno go opowiedzieć,ale spróbuje.Veronica i Duncan udawali przed wszystkimi,że się rozstaja(o tym,że udają dowiadujemy się na końcu odcinka,bo wszystko wygląda bardzo realnie,Vero cierpi po rozstaniu).Potem Veronica zostaje powiadomiona przez policję że Duncan uciekł razem ze swoim dzieckiem,oczywiście podejrzewają ją o współpracę i przesłuchują,grożą jej poważne konsekwencje więc musi współpracowac,podaje im miejsca w których często przebywał Duncan.Do Neptune przyjeżdzają też agenci FBI którzy mają znalezc Duncana i jego porwane dziecko.Wreszcie pozkazują wspomnienia V. i okazuje się,że pomogła Duncanowi uciec z córką(którą nazwał Lilly;) i wyjechać z miasta.Przed jego wyjazdem mówią sobie nawzajem,że się kochają,ale wiedzą,że nie będą mogli się kontaktować,dzwonić i wysyłać maili,bo mogliby namierzyć Duncana,więc rozstają się jakby na zawsze.Wykiwują policję,nie chce mi się opisywać jak i Duncan bezpiecznie odjeżdza.W ostatniej scenie V. przykleja na lustrze karteczkę którą Duncan dał jej w pierwszym odc drugiej serii na której jest napisane:"prawdziwe historie miłosne nigdy nie mają zakończenia";)

ocenił(a) serial na 10
mikolaj345

wiec dzis Duncan musial ratowac dziecko swoje i meg ..gdyz nie chcial oddac dziecka rodzica Meg(weronika objecala meg ze jej rodzice nie oddadza dziecka i nie beda sie nim opiekowac) wwronik apomogla D. w ucieczce .. choc byla oskarzona o wspoludzial i kardziez kolczykow matki D. (D. dal WER. kolczyki swojej matki zeby je sprzedala u jubilera)i jak Wer. byla na komisraciacie wlasciciel sklepu jubilerskiego wskazal ja ze to ona sprzedala mu te kolczeki... byl maBy motyw z tym ze nibyD. rzucil Wwer. ale to nie prawda..a i jesczejedno ojciec stracil zaufanie do Wwr... to maBy skrot dzisiejszego odcinka..pzdr
to powinno byc o tym odcinku.Tekst kopiowany z powodu braku czasu:(sorka