bardzo lubie VM i OTH i zauważyłam ze te dwa seriale mają przeważnie tych samych fanów. To sa tez wasze ulubione seriale????????????
a tak pozatym piszcie wszystko na ich temat
No tak... Bo ze mną bynajmniej było tak, że Gdy zakończyłem oglądać The O.C. (życie na fali) to odczuwałem jakieś niesamowite braki. To gdzieś tam przeczytałem, że serial Hidden Palms (niedawno na The CW leciał) jest godnym następcą OC. Tak więc obejrzałem do końca Hidden Palms (niestety tylko osiem czy dziewięć odcinków, reszty nie ma), i dalej m ibrakowało jakiegoś serialu... Myśle sobie hmm... One Tree Hill (pogoda na miłość) leci w TVN, nie jestem do przodu z serialem, ale fabuła nawet, nawet. To zacząłem oglądać OTH wszystkie cztery sezony. I teraz, po obejrzeniu wszystkich odcinków, w oczekiwaniu na piąty sezon OTH ściągam, i oglądam Veronicę (2 sezon narazie). A w czwartki na The CW w USA leci świetny serial Gossip Girl (plotkara) (twórców The o.c.)... Itd... Mój ulubiony serial: The O.C oraz OTH
Ja kiedyś przez przypadek obejrzałam jeden z odcinkuów VM a póżniej tak mi się spodobało że nie opuściłam ani jednego odcinka:)OTH zaczęłam oglądać bo w gazecie było zdjęcie Chada Murraya i byłam ciekawa jaką role gra(wcześniej obejrzałam "Historię kopciuszka"). OTH i VM sa moimi ulubionymi serialami i obejrzałam eszystkie odcinki obu seriali:)