Raz właczyłam ten serial(jakiś czas temu) i usłyszałam tekst:
"Ok, chodźmy, byle nie było tam za dużo polskich prostytutek." Jakoś tak to brzmiało, dokładnie nie pamiętam....ale to było takie hamskie i świńskie, że nie rozumiem jak możecie coś takiego oglądać! Bo nie wiem czy to tak trudno zrozumiec...ale ONI w ten sposób obrazili NAS-POLAKÓW! To była przesada! :
był to odcinek 16 odcinek 1 serii i chodziło o to że Wallace trzymał w samochodzie maskotke przeciwej drużyny i Veronica powiedziała do niego "proszę powiedz że nie umówiłeś się z polską prostytutką" , mnie to akurat nie uraziło ale możesz mieć swoje zdanie:) pozdrawiam
Myślę, że skoro nie uraziło to odtwórczyni głównej roli, z pochodzenia Polki, to nas tym bardziej nie powinno. A poza tym, czy u nas nie krąży cała masa dowcipów na temat prostytutek zza wschodniej granicy? No i Amerykanie też nie są przedstawiani w polskich produkcjach w zbyt pozytywnym świetle ;)
Kristen Bell jest z pochodzenia polką?
nie wie m czmeu Cie to uraziło... mi to wisi...! u nas też krążą dowcipy o polskich porstytutkach! i nie tylko ile razy słyszałam dowcipy o rosjanach , amerykanach, niemcach i jakos oni sie za to w większości nie obrażają! bez przesady..... przynajmniej ci z którymi miałam doczynienia
Tak Kristen jest z pochodzenia Polką :) Jej babcia czy tam mama (?) była Polką. A Kristen nawet umie powiedzieć dupa w języku polskim hehe
I nie wiem czym ten tekst o polskich prostytutkach Cię uraził. Chyba to nie jest Twój zawód prawda? Więc czym się przejmujesz. Widocznie polskie są tak dobre w tym co robią, że nawet w Ameryce je znają ;p
"I nie wiem czym ten tekst o polskich prostytutkach Cię uraził. Chyba to nie jest Twój zawód prawda? Więc czym się przejmujesz. Widocznie polskie są tak dobre w tym co robią, że nawet w Ameryce je znają ;p"
--> oczywiście to pytanie było do założycielki tematu
mnie to wcale nie urazilo a nawet zaskoczylo ze w takim serialu jest cos z polski nawet jesli to chodzi o prostytutki