PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23248
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Weronika Mars - telenowela

użytkownik usunięty

Veronica Mars to niezły serial, ale powoli robi się z niego telenowela, pewnie dlatego kolejny sezon przestał się cieszyć taką popularnością. Głównym atutem tego serialu są świetni aktorzy z charyzmatyczną główną bohaterką na czele no i kryminalne zagadki. Cała reszta kojarzy mi się z telenowelą, Veronica miała z 4 chłopaków już, w tym z jednym zeszła się ponownie, matka alkoholiczka, jej przyjaciel jest szkolną gwiazdą koszykówki oraz synem policjanta-narkomana, jej były chłopak ma ojca mordercę i cudzołożnika, a matka popełniła samobójstwo... itd. itd. Telenowela jak nic.
Co do pory emisji, na szczęście leci jeszcze powtórka o 6:45 i spokojnie dzięki temu jestem w stanie zdążyć na wykład na 8:15.

siema. mam pytanie ile masz lat? po ksywie domyslam się ze jestes chłopakiem. jestes chyba pierwszym chlopakiem o ktorym slyszalam zeby ogladal Weronike i juz byłby wielki respect dla Ciebie, gdybys go tak nie pojechał ;/ w kazdym badz razie, pomimo tego, ze na niego narzekasz wstajesz na 6:45 tak jak ja, żeby obejrzec kolejny odc;)wiec chyba nie jest tak zle...

illeana_2

ale ciekawa telenowela, trzeba dodać :)
zresztą w mojej klasie jest co najmniej dwóch chłopaków oglądających WM, to nie tylko serial dla dziewczyn

Nymphalis

*"to serial nie tylko dla dziewczyn" lepiej brzmi :)