hej, który serial jest wg. was lepszy, weronika, czy życie na fali?? bo ja uważam, że oba tak samo, chociarz w WM są fajniejsze postacie, a wy??
ja osobiście wolę Weronikę, chociaż O.C też jest w porządku:) a jak sądzicie co jest lepsze weronika czy one tree hill??
Według mnie Veronica Mars jest najlepsza!!! :) The O.C też jest fajne ale jakoś tak czasami nudnawe a Veronica nigdy nie jest nudna :)
Veronica Mars rządzi i nie ma sobie równych. Natomiast One Tree Hill to serial innego kalibru i trudno porównywać, a OC spadło i to ostro po ostatnim sezonie (przy Veronice po prostu blednie). :D
uważam ze One Tree Hill ( ile można ciągle to samo rozstania i powroty i Peyton ciągle z depresją) jest dużo gorszy , Veronica najlepsza z tych 3 a i the o.C. bardzo lubię
Ja oczywiście uważam że Veronika Mars jest najlepsza. Oglądałam Życie na fali ale nawet w połowie mnie tak nie wciągnął jak Veronika.
oczywiście że Veronica jest lepsza
nawet lubię O.C ale Veronicę poprostu kocham :)
ja do czasu pojawienia się Weroniki w polskiej tv uważałam, że nie ma wspamnialszego serialu niż OC. Jak tvn wyemitował pierwszy odcinek VM uznałam, że to fajny serial , ale wolałanym OC. Z biegiem czasu ubóstwaiłam VM i jak skończyła sie emisja byłam wkurzona, ale pocieszył mnie fakt że będzie ZYCIE.... Ale po obejrtzeniu kilku odcinków OC. stwierdziłam że to jest denne i nic sie nie dzieje. Reasumując Weronika jest lepsza od Życia na fali ale obydwa seriale lubię
Weronika to fajny serial, ale The O.C. jest najwspanialszym serialem pod słońcem, nie ma nigdzie lepszego. Chociaz uważam, że to porównanie jest denne, ponieważ oba seriale opowiadają zupełnie o czym innym, a więc to nie ma sensu troche.
Ja gdy zobaczyłem bodajrze 1 odcinej 1 serii VM to pomyślełem(jak zawsze zresztą :)) jaki denny serial.Ale gdy obejrzałem 2 potem 3 odcinek to wszystko zmieniło się o 180 stopni.Nie przegapilem żadnego kolejnego odcinka i po zakończeniu 1 serii bylem happy gdy póścili 2.Ale i ten sie skończył i zaczęło sie ..jakieś The O.C. zobaczę i ocenie..i też mnie wciągneło :D także VM & The O.C. na równi i obydwa Zaj****cie DOBRE !!!!