Godzina 14:00 to beznadziejna godzina na emitowanie serialu. Nie wspomne już o tym, ze TVN wogóle go nie reklamuje, no ale w sumie to nie ma po co, bo i tak większość ludzi o 14 jest w szkole, alebo w pracy. Jest to serial bardzo nie doceniany i nie tylko w Polsce
Zgadzam się z tym w zupełności. Serial mogę oglądać tylko wtedy, kiedy jestem chora i nie muszę iść do szkoły. Myślę, ze gdyby puszczali go wieczorami miałby on naprawdę dużą rzeszę oglądających. Szkoda, że TVN nie docenił "Weroniki Mars".
na tvnie doceniane są tylko te glupie polskie seriale, które ogladaja najczesciej starsze osoby np. na wspolnej... nie rozumiem w takim razie po co tvn wykupuje licencję, skoro puszcza pozniej tak doskonaly serial jak Weronika Mars, czy Życie na fali, kiedy prawie nikt tego nie moze ogladac...:| a fani niestety są zdani wlasnie na taką glupia stacje... ehhh przykre to ale juz straciłam nadzieję, że coś sie w tej kwestii zmieni...:/
No rzeczywiście trudno wyjaśnić takie postępowanie ze strony TVNu. Seriale pokroju VM, wspomniany OC, Supernatural, Nip/Tuck i wiele innych są w TVN traktowane jako zapchaj dziura i puszczane o dziwnych porach. Gdzie w USA "trzaska" się na takich serialach sporą gotówkę puszczając je w tzw. primetime, robi sie zwiastuny, a u nas nic.
Może później puszczą go na TVN7, gdzie trafiają często "odpadki" i powtórki seriali. I może wtedy pomyślą o jakiejś normalnej godzinie. A szkoda, bo serial jest dobry, wielu młodym ludziom mógłby się spodobać. A tak trzeba czekać na DVD, jeśli wogóle kiedyś się w Polsce pojawi
ja oglądałam powtórki o 6.45, podczas śniadaniowania..
III serię zasysam przez Emule i cieszę się bezbożnym piractwem ;P
a co wpisujesz na Emule? tez bym sobie sciagnela tylko ze mi nic nie znajduje.
Beznadziejna godzina. Przez to nie oglądnęlam sobie ostatniego i przedostatniego odcinka Veroniki Marc!! :/ ;(...
TVN to prostu telewizja do d*py. Masa chłamu własnej produkcji (W11/Detektywi/ArchiwumX/etc.) i mało porządnych, zagranicznych produkcji: The O.C., Weronica Mars, Detektyw Monk są puszczane w tragicznych godzinach, albo za wcześnie albo za późno. Niech żyje Polsat! Niech żyje Prison Break i CSI: Miami i New York o normalnej godzinie!
Już myślałam, że mówisz o "Z Archiwum X", czyli "X-files" :) Ale fakt, "Monk" był puszczany zdecydowanie za późno :/
Zgadzam się z tym, co ktoś tu napisał: że potem pewnie puszczą WM na TVN Siedem, na przykład o 20:10 w sobotę...
Ach Wy, a wiecie, że ze ściągania plików w internecie katolicy muszą się spowiadać ;> ?
*przyuważone w Wiadomościach ;)
a wpisuję po prostu Veronica Mars ;)
a tak właściwie to czy na pewno ściaganie np Emulem odcinków jakiegoś serialu, który został nagrany z TV jest nielegalne? Czy posiadanie nagranego serialu to przestępstwo? Nie jest to przecież kopia licencjonowanego DVD, które można dostać w sklepie, a tylko nagraniem posiadanym na własny użytek (nie czerpiemy żadnych zysków)..
"A ty co jakas nie wierzaca?? Haha kasiadz ci powiedzial??"
haha, czytaj ze zrozumieniem to się dowiesz.
z tym ściąganiem to szczerze mówiąc nie wiem.
w końcu telewizja, która wykupiła prawa do emisji traci oglądalności itd. ;d