PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

no i znowu tak wcześnie!!! Przecież więcej osób(młodzieży) będzie oglądać VERONICE MARS niż jakąś Marina.
TRZEBA NAPISAĆ PETYCJE !!!!! (nie znam niestety meila do tvn'u moglby ktos podac) aby zamienili Veronice Mars z Mariną. Co o tym sądzicie? Zawsze lepiej o 15 wtedy wiekszosc osob jest juz w domu.

meredith21

gdyby chociaż puszczali powtórki o 6 <za_krótki>

ocenił(a) serial na 10
Depeche

no chociażbym sobie czasem powtórkę obejrzała, bo raczej całych odc po południu nie będę mogła bo przychodzę do w domu o 15 :/
NIE wiem czemu Ci z TVN'u się uparli na puszczenie Świetnych seriali o 14.15 a jakieś gówna brazylijskie (ciągle ten sam wątek) puszczają później, przecież babcie to oglądające siedzą w domu więc mogą sobie usiąść przed telewizor godz. wcześniej, a te buraki z tvn'u tego chyba nie rozumieją :/ (żal.pl) ... [w Ameryce ten serial leciał o 20]
przynajmniej tvp1 puszcza seriale o normalnych godz. szkoda, że nie wykupili tego serialu to może puszczaliby go o 15.
TRZEBA COŚ ZROBIĆ Z TYMI GODZ. :)

ocenił(a) serial na 10
meredith21

hej, kiedys do nich napisalam zeby zamienili vm z ostrym dyzurem (ktory w zeszlym roku tez lecial od poczatku) to odpisali mi ze nie możliwe.
przeciez to bez zensu ze jakis babciny badziew leci o lepszej godzinie niz vm.
a do tvn mozna pisac na stronie www.tvn.pl w zakladce "kontakt"
pozdrawiam fanow serialu, nie mogac sie doczekac III serii (to co teraz tvn nadaje) to sobie ja sciagalam i musze przyznac ze super i warto ogladac ja ogladam drugi raz

ocenił(a) serial na 10
taka13

dzięki,
ja chcę ściągnąć a z torrentów się nie da bo już nikt prawie tego sezonu nie ma i pierwszy odc. ściągałam ponad 2 tyg. bo szło 1,2 Kb/s :/ na bearshare też nie idzie :/ A OGLĄDAĆ NA tvn TO TEŻ NIE DAM RADY w domu jestem o 15 (no to ostatnie 10 min serialu :/ )

I TEŻ SZUKAM OSÓB(osoby) KTÓRE(a) MOGŁYBY -"wymiana za wymiane" PRZEGRAĆ mi VM a ja bym wysłała (lub jeśli się trafi z tego samaego miasta) jakieś filmy lub inne seriale NAPRAWDĘ BARDZO MI ZALEŻY ŻEBY MIEĆ TĄ I DWIE pierwsze SERIE VERONICI MARS
(jak był duży popyt na ściąganie to ja niestety nie miałam stałego neta :( a znajomi jak ściągali to kasowali przed przegraniem mi bo nie mieli miejsca na swoje seriale :/)
jeżeli ktoś jest zainteresowany taką wymianą to proszę o kontakt na meila nos8@vp.pl (nie mam zamiaru nikogo oszukać!) [pozdrawiam fanów]

ocenił(a) serial na 10
meredith21

właśnie napisałam do tvn'u i wygarnęłam im, że to wstyd, że Veronica leci tak wcześnie oraz, że powinni się zastanowić nad tym, że to juz 3 sezon gdzie ludzie prosza o przestawienie emisji tego serialu oraz uważam ,że te prośby świadczą o dużym zainteresowaniu serialu co powinno ich cieszyc ITD mam nadzieje, że coś zrobią. Proszę kto może to niech pisze do nich to str www.tvn.pl (trzeba wejsc w kontakt)

ocenił(a) serial na 10
meredith21

Ja mam VM ale tylko pierwszy sezon.Po Polsku, prosto z TVN.

Ja pisałem do tvn i dzięki mnie jest 15 minut po 14 ;) Ale tego też nie chciałem, bo co to za różnica ;)

PS: Jeszcze nie wiem czy udostępnić VM bo jak kiedyś o nią prosiłem to gościu krzyknął 50 zł!Boję się że trafi do oszustów którzy będą za to chcieli kasę!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Molier

możesz do mnie napisać na meila nos8@vp.pl ja bym Ci napisała co i jak, ja bym chciała tylko do użytku domowego obejrzeć sobie znowu i przypomnieć :) a wzamian proponuje inne seriale lub filmy (coś za coś).

ocenił(a) serial na 10
meredith21

ja juz do nich pisalam kiedy leciala I i II seria i odpisali mi, ale niestety odpowiedz brzemala "to niemozliwe" a prosilam rowniez o przeniesienie na pozniejsza godzine.

ocenił(a) serial na 10
meredith21

hej keira, ja sciagalam wlasnie przez miśka tzn bearshare. i szlo srednio 3 do 4 godzin, sciagalam w formacie avi.

użytkownik usunięty
meredith21

Zgadzam się z wami, ja jeszcze jestem szkole o 14.15 aa przychodze ok. 15.30

ja we wtorek i środe kończę równiutko lekcje o 15:15 i veronica też sie wtedy kończy;/
A w pozostałe dni to spoko, ale wolałabym by się zaczynała o 15:)

meredith21

No, mi akurat mniej więcej pasuje, bo zazwyczaj przychodzę do domu o 14:00 ;) Ale nie mam nic przeciwko gdyby zamienili VM z tą Mariną czy jakoś tak (ktoś to ogląda w ogóle?). I byłoby super gdyby rano były powtórki na tvn, tak jak w 1 i 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
seyre

Mi też imisje serialu nie pasuje.Dobrze by było jak by leciał gdzies po pietnastej bo teraz jak leci po czternastej to tylko mogę oglądaą dwa razy w tygodniu.Ale wymyślili żeby jakaś tam Marina leciał o tej godzinie lepiej by było żeby zmienili emisje marina z veronica mars.I wszystko było by dobrze.pozdrowienia dla wszystkich fanów veronicy mars.

redsylwia

Napisałam do tvnu, ciekawe czy odpiszą;d

meredith21

Napisałam prośbę do TVNu i mam nadzieję, że w razie czego mnie poprzecie. A oto i ona:

Bardzo proszę, w imieniu moim i wielu fanów serialu "Veronica Mars" o zamianę jego transmisji z serialem "Marina"( z 14,45 na 15,45). Wiele osób moze mnie poprzeć w tej kwestii. Serial ten cieszy się wielką sławą głównie wśród młodzieży, która na codzień uczęszcza do szkoły, a ich lekcje kończą się razem z serialem. Dlatego składam ogromną prośbę i proszę o szybką odpowiedź na maila.

W prawdzie wiem że zmiana godziny emisji programu jest nie mozliwa.. ale żyję w wierze [DxDxD]

ocenił(a) serial na 8
avrillCxA

Ja tez w to nie wierze ale nadzieje trzeba mieć.

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

avrillCxA napisałam podobną prośbę i wiele dłuższą (ok. ale nie o to chodzi) wypisałam, że Marinę ogladaja same babcie itd i zeby zamienili emisje VM z Marina oraz ze na zach to stacje bily sie o to ktora bedzie puszczac VM (bo tak bylo) i do tej pory mi nie odpisali a to bylo po emisjii 2 odc w tvn, więc widac, że mają nas w d**pie!! przykre

meredith21

Wydaje mi się, że tvn nie zmieni planu emisji VM, bo:
-Veronica jest już emitowana, a z tego co wiem to w trakcie trwania danego serialu nie można zmienić godziny :/
-pamiętacie poprzednie sezony? Też puszczali o 14:15, zresztą tvn już ma taką ramówkę, że seriale emituje właśnie o tej godzinie.
Ale i tak mam nadzieję, że przesuną Veronice na 15:15 :)

użytkownik usunięty
meredith21

i wlasnie dlatego ciesze sie ze amm nagrywarke w dvd i moge se obejrezc weronike wtedy kiedy bede miala czas na kasecie :PPPPP

ocenił(a) serial na 10
meredith21

też jestem za tym! ja akurat mam taką możliwośc obejrzeć ją we wszystkie dni od pon - pt. ale zazwyczaj kończe o 13.55 więc tylko wyginam i pale laczki ; D o dziwo zawsze zdaże! ;p

madziunia1511

tvn mi nawet nie odpisał, teraz mam ferie i sobie spokojnie oglądam Veronicę, gorzej będzie po feriach;/

ocenił(a) serial na 8
Depeche

No, a ja kończę codziennie o 15.00. :(( Mogli by łaskawie dać powtórki zamiast durnej jakiejś tele-gry.Przez to muszę na pobudkę oglądać wiadomości na regionalnej... xD Tragedia. W zeszłym roku było lepiej.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
meredith21

Ja w szkole mam tak że 3 razy w tyg. spóźniam sie na jakieś 15 min serialu a pozostałe dwa dni oglądam całe... Ale i tak sądzę że powinni zamienić z Mariną bo często nie oglądam najważniejszych momentów ( jak np. dzisiejsze zerwanie L & V)i bardzo mi szkoda bo nie mam innej możliwości oglądnięcia całego odcinka. A myśle ze i tak dużo wiecej osób ogladaloby rano VM niż jakis teleturnej bo fani WM raczej nie bedą teleturnieju na pobudke ogladac bo wolą sobie pospać niż takie badziewie ogladac, i przez to TVN traci widzów... ( ktory i tak chodzi 2 razy dziennie bo ile sie nie myle to okolo 13 tez idzie...;/;/;/) :(:(:(:(....