Chciałam się zapytać za co tak bardzo lubicie Logana???
Ja lubie go za to że jest takim złym chłopcem. Jest chamski w stosunku do reszty, robi fajne miny. Ma za takie luźne podejście do życia. Jest bardzo zabawny i nie można się z nim nudzić. A le najbardziej lubie go za to że robi wszystko na maksa. Żyje na maksa,imprezuje na maksa i kocha też na maksa. Był oddany swojej matce, kochał Lilly i najważniesze wprost ubóstwia Weronike.Weronika zawsze może na niego zawsze liczyć, dla niej zrobił by poprostu wszystko! Tylko szkoda że ona nie zauważa jak wiele dla niego znaczy. On chyba bardziej ją kocha niż ona jego!
Zgadzam się...!! Ma takie słodkie minki,jest taki przystojny i...luzacki!
Jak dla mnie jest sweet ;]Uwielbiam jego sposób bycia i wogóle...!
Ale wydaje mi się ze Veronica go kocha tylko ma wątpliwości. Przy takim ,,luzaczku" mozna je chyba mieć ??
Pozdrawiam ;)
Może i masz trochę racje. Ale mimo wszystko ona traktuje go tak trochę z góry. A co tam najważniesze że są razem!
Zobaczymy, czy będą razem. W 3 serii to nie będzie zły chłopiec, tylko raczej grzeczny i spokojny. Ale i tak mi się dalej podoba.:)
zgadzam sie ... może Weronika wkoncu to dostrzeże..... ale najbardziej go lubie za tego "złego" i robiącego wszystko na maxa "chłopca" :)
zgadzam sie z tobą, on jest poprostu słodki i ten jego styl poruszania sie bycia nie wiem jaki jest na serio ten aktor ale w tej roli jest boski szkoda ze nie jest juz razem z Weroniką w 3 sezonie:/ ale i tak go lubie:*