W galerii zdjeć Veronici Mars, na 11, 12, 13 zdjęciu od konća są jakieś laski, jakby z jakiegos zespołu. Czy ktoś wie kto to jest. Szczególnie fajne sa te z na ktorych te laski są z Duncanem, Loganem i Wallecem. :)
Tak masz racje to dziewczyny z zespołu które nakręciły teledysk do swojej piosenki wraz z postaciami veronicy mars niestety przeszukałem youtube ale jakoś nie moge znaleść linka
Zespół nazywa się The Faders, występowł w odcinku 2x05, podczas imprezy pod koniec odcinka, śpiewając "No sleep tonight" i "Whatever it takes". Nakręciły teledysk z postaciami z serialu? O, to też dołączam się do prośby aby ktoś zarzucił linkiem ;)
No tak...przypomniałam sobie! Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=nG6yPzkovjs ;)
Wielkie dzieki za info!! Właśnie byłam pewna, że gdzies je widziałam w VM. Ale tłukło mi sie to tylko po mózgownicy bez określonego efektu. :PP Teraz kojarze, że grały na tej imprezce jak mi przypomnieliscie. Jeszcze raz dzięki!!
ej to one nagrały dwie wersje do tej piosenki! bo ja mam ta drugą!
widziałam obie i chyba bardziej mi sie podoba ta z duncanem loganem i wallecem :)