bo nie moge go znaleźć a torrenta nie używam.... i wogóle co z Loganem?
Oglądałam, ściągnełam z torrentów, więc nie wiem gdzie jeszcze go znajdziesz. A Logan juz tak na serio kręci z Parker, w tym odcinku wyprawił jej przyjęcie urodzinowe.
Pozdrawiam
chyba coś tam do niego zaczyna czuć bo zaczynają się całować przed windą, i w trakcie tego pocałunku dopiero winda się otwiera a w niej stoi Logan:)
Mam pytanko co do tego pocałunku Piza z V.M. ;) Czy Logan był zazdrosny albo coś w tym stylu czy tylko spojrzał i nic go to nie ruszyło ?! ;)
Z góry dzięki za odp.
ja też bym wolała Logana ale może do siebie później wrócą jak zwykle zresztą :)a Piz nie jest wcale taki zły.:P
Kiedyś przepadałam za LoVe, ale z chwilą pojawienia się Piza, w wyścigu o serce Veroniki nie kibicuję nikomu innemu jak jemu własnie :)
Końcówka 3x16 fantastyczna, mam nadzieję jednak, że V. nie wykorzysta biedaka.
Ewelina to dokladnie tak jak ja:)Piz jest genialny,jego teksty mnie powalaja:P
A odbiegajac od tematu pocalunku, to czy w tych 5 ostatnich epizodach nie mialo byc trzeciej "duzej" sprawy?? Bo w tym odcinku byla tylko jedna ta "mniejsza".
nie bedzie "duzej sprawy" bo im skrocili serie z 22 do 20 odcinkow, a teraz ponoc ma byc w ogole 19, tylko ze ostatni podwojny, 1,5 h
a propos Piza, gra go Chris Lowell, ktory tu nie jest nawet wymieniony w obsadzie. to tak na wypadek, gdyby ktos szukal. bo ja np. szukalam :P