PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

czy tylko ja uważam

ocenił(a) serial na 10

ze veronica bardziej pasuje do Logana niz do dunkana i to wlasnie z loganem powinna być? Serial jest swietny mam nadzieje ze nie zaprzestana jjego emisji bo co ja bede robic miedzi 14 a 15 :D::D:D:

ocenił(a) serial na 10
Elenai

nie tylko ty .... ja tesh:D:D:D .... niestety teraz przerwią emisje i puszczą o 14.00 O.C. .... a V.M pewnie za rok ...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(:(

ocenił(a) serial na 10
Kasiuniaaa

też sądze,że powinna byc z Loganem.super do siebie pasują:)a następna serie maja podobno puścić w maju:)

mejaczek

Nie sadze, zeby puscili kolejna serie w maju, bo w US trzecia seria konczy sie w maju, wiec raczej tak szybko tvn by jej nie kupil, ale oczywiscie moge sie mylic.

ocenił(a) serial na 10
mejaczek

Veronica i Logan- tylko taka opcja wg mnie!!!

ocenił(a) serial na 10
lillee77

W sumie to pasują do siebie ,ale Logan jest typem niegrzecznego chłopca i trochę namiesza jeszcze , ogólnie widać ,że ją kocha. Sprawy Duncana nie ma już co roztrząsać bo już go nie ma chociaż według mnie tworzyli niezłą pare (i na końcu te słowa ,że zawsze będzie ją kochał... pewnie ona w głębi dalej bedzie coś do niego czuła bo bardzo się poświęciła pomagając mu wyjechać) Wracając do Logana to sam aktor grający go jest boski :P i razem z veronica ładnie wyglądają :) W 3 serii jest kilka super scen które mogłabym ciagle oglądać no i tak jak wszyscy nie moge sie już doczekac maja i kolejnych odcinków bo jestem bardzo ciekawa jak potocza sie ich losy :)