PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23215
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

Drogi TVN wielkie dzieki ze wykupiliscie ten swietny serial ale nie liczcie na jakies zyski bo godzina emisJi sprawia ze serial ma mala ogladalnosc!!!! a no i zaszaleliscie z tymi powtorkami o 6.45!!!! szkoda ze tylko w Usa, w Niemczech takie seriale leca o NORMALNEJ porze tj 20.00 a w Polsce w samo południe albo wczesnie rano- to wam to ogląda ? ja np. mam szkole o tej porze jeszcze i wychodze duzo pozniej

ocenił(a) serial na 8
sylvunia

No wlasnie...Albo w samo polodnie puszczaja naprawde fajne seriale albo o 12 w nocy:/Ja mam szkole i nie moge o takich godzinach ogladac://

_Mia_

popieram :) ja się z lekcji zrywam :D:D pozdrawiam :) moze jakis bojkot do tvn zrobimy że sa nieudolnie myslącymi gospodarzami stacji/!! napisz kiedyś lewusek18@gmail.com

sylvunia

zgadzam się z Tobą:) ktoś wogóle nie myśli w szefostwie tvn;/ ja sie zrywam z lekcji zeby zdązyć:D dobrze ze w lo kończe najpóźniej o 3 ale i tak jest cięzko zdązyć :PP moze jakis emaila do tvn napiszemy :>?? pozdrawiam :) Bartek

ocenił(a) serial na 10
sylvunia

Ja już do nich pisałem i nie mają zamiaru zmienic godziny emisji;/
Przecież każdy normalny młody człowiek 0 14 jest w szkole

Tomasz_17

przeciez wiadomo ze im tego kury domowe czy przedszkolaki nie beda ogladac!!! serial dla młodziezy- comedy-drama a tu pisze ze kryminalny hmm , mniejsza z tym eh ,nie wiem dlaczeg kupuja serial ktory potencjalnie moglby im przynies o wiele wiekszy zysk niz ta pozal sie Boze "Anna maria jakas tam sedzia " albo ta chora telenowela co leci po VM a mimo to puszczaja taki "HIT" (na box office ma ocene 9 cos ) o godzinie 14 ,dzieki Bogu mamy internet ;D

ps.w tym tyg naszczescie mielismy skrocone lekcje hehe - no pare lekcji sobie sami skrocilismy :P