Drogi TVN wielkie dzieki ze wykupiliscie ten swietny serial ale nie liczcie na jakies zyski bo godzina emisJi sprawia ze serial ma mala ogladalnosc!!!! a no i zaszaleliscie z tymi powtorkami o 6.45!!!! szkoda ze tylko w Usa, w Niemczech takie seriale leca o NORMALNEJ porze tj 20.00 a w Polsce w samo południe albo wczesnie rano- to wam to ogląda ? ja np. mam szkole o tej porze jeszcze i wychodze duzo pozniej
No wlasnie...Albo w samo polodnie puszczaja naprawde fajne seriale albo o 12 w nocy:/Ja mam szkole i nie moge o takich godzinach ogladac://
popieram :) ja się z lekcji zrywam :D:D pozdrawiam :) moze jakis bojkot do tvn zrobimy że sa nieudolnie myslącymi gospodarzami stacji/!! napisz kiedyś lewusek18@gmail.com
zgadzam się z Tobą:) ktoś wogóle nie myśli w szefostwie tvn;/ ja sie zrywam z lekcji zeby zdązyć:D dobrze ze w lo kończe najpóźniej o 3 ale i tak jest cięzko zdązyć :PP moze jakis emaila do tvn napiszemy :>?? pozdrawiam :) Bartek
Ja już do nich pisałem i nie mają zamiaru zmienic godziny emisji;/
Przecież każdy normalny młody człowiek 0 14 jest w szkole
przeciez wiadomo ze im tego kury domowe czy przedszkolaki nie beda ogladac!!! serial dla młodziezy- comedy-drama a tu pisze ze kryminalny hmm , mniejsza z tym eh ,nie wiem dlaczeg kupuja serial ktory potencjalnie moglby im przynies o wiele wiekszy zysk niz ta pozal sie Boze "Anna maria jakas tam sedzia " albo ta chora telenowela co leci po VM a mimo to puszczaja taki "HIT" (na box office ma ocene 9 cos ) o godzinie 14 ,dzieki Bogu mamy internet ;D
ps.w tym tyg naszczescie mielismy skrocone lekcje hehe - no pare lekcji sobie sami skrocilismy :P