Która seria VM leci aktualnie na tvn-ie?
Tak nawiasem, wysłałam dziś prośbę do tvn'u o przesunięcie emisji VM. Nie oczekiwałam, oczywiście, że to zrobią, ale być może, jeśli będą nękani przez fanów VM, to coś z tym zrobią :). Odpisali w tym samym dniu, chyba po godz.:
"Informujemy, że w najbliższym czasie nie planujemy zmiany pory emisji serialu "Veronika Mars". Doskonale rozumiem Pani sentyment do serialu i mam również świadomość, że niektóre decyzje programowe nie zawsze pokrywają się z indywidualnymi oczekiwaniami widzów.
Pozdrawiamy
Dział kontaktów z widzami"
Doceniam to, że odpisali (i to tak szybko), ale uważam ,ze nie pasuje tu słowo sentyment. Pisząc do nich nie pokazywałam entuzjazmu w stosunku do VM, list był czysto formalny. Poza tym, jeśli już pasowałaby tu raczej SYMPATIA do serialu. Zdenerwowało mnie także "decyzje programowe nie zawsze pokrywają się z indywidualnymi oczekiwaniami widzów."! Jakimi indywidualnymi?! Zwracałam się w imieniu wszystkich fanów VM! Swoją drogą, ciekawe ile fanów ma "Marina":)...
ostatni - 3.
p.s. marina ma więcej, bo idę o zakląd, że oglądają je emerytki wszystkie, a potem jadą z rozmowami w toku i sędziną jakąś tam... wiesz nie można ich wypuścić sprzed tv, bo mogłyby przełączyć kanał i już nei wrócić... :D
Idę o zakład, że największą oglądalność mają te 3 programy właśnie w tym wiekowym przedziale ;]
A, rzeczywiście, mogłyby przełączyć kanał i nie wrócić ;)! świetny tekst xD.
A skąd ta pewność, że to ostatni sezon? I ile ma odcinków?
jak to skąd ta pewność... hm.. bo go oglądałam już? :) i emisja nowych odcinków zakończyła się już jakiś czas temu? :) a odcinków 3 sezon miał 20.
Racja, skonczył się ... :( ale wraca się do ulubionych scenek, co, Aintho???? /tzn. wraca się do całego serialu, bo jak tu wybrać ulubione sceny skoro cały serial jedną wielka ulubioną scenką jest :D :D/