Napiszcie też co Wam się podobało w tych trzech seriach a co podobało się mniej.
I seria - świetny główny wątek i świetne poboczne, ta seria miała świetny klimat kiedy poznawaliśmy pokolei wszytkich, nie widzę minusów w tej serii.
II seria - początkowe odcinki wogóle nie sprawiały mi radości, słaby główny wątek (nie związany ściśle z Weroniką jak w 1 części), Weronika zaczęła się spotykać z Duncanem którego nie cierpię i jeszcze przez początkowe odcinki wogóle nie odwiedzali biura detektywistycznego,ale później powrócił klimat z 1 części. Fajne było to całe zamieszanie z Loganem kiedy paliło się wokół niego wszystko. Natomiast końcowe odcinki tej serii już były super. Mimo wszystko 2 seria była chyba lekko słabsza od pierwszej, szczególnie, że Weronika pracowała w tej restauracji także nie widziało mi się to.
III seria - Ta seria jeśli nie jest najlepsza to jest moją ulubioną, brak głównego wątku ale jest wiele mniejszych świetnych, Weronika przez większość odcinków jest z Loganem, świetny klimat studiów i naprawdę można się w niektórych momentach przestraszyć.(jak Keith Mars ma wypadek to omal nie wyskoczyłem z krzesła do sufitu) Kiedy Weronice podają GHB to niezwykle byłem wtedy przestraszony co to będzie, bo już nie chcemy więcej gwałtów na Niej. Ta seria posiada wszystko co jest najlepsze w tym serialu i szkoda, że narazie nie wiemy jak się skończy. Miejmy nadzieję, że Logan w końcu zejdzie sie z Weroniką bo oni powinni być razem.
Pozdrawiam innych fanów serii.
Hej:)
Mi chyba jak na razie, to najbardziej podobała się pierwsza. Najwięcej się w niej dzieje. Druga nie pasuje mi chyba tylko pod kątem wątku Duncan-Veronica, którego - podobnie jak Ty - nie znoszę;) No i trzecia na razie mam mieszane odczucia. Raz jest fajnie, a raz niezbyt. Co nie zmienia faktu, że i tak chciałabym, żeby były kolejne serie:)
Zgadzam się z przedostatnim zdaniem Twojej wypowiedzi;)