hej wszytskim :) mam pytanko... jaki narkotyk podano Veronice, gdy ja zgwalcono ? wiem, ze to nie byl rehypnol, tylko cos, na 3 litery, ale nie pamietam co... pomozcie :) z gory dzieki :*
aha, zapomniałam. Weroniki tak naprawdę nikt nie zgwałcił - ona była... odurzona? i przespała się ze średnio przytomnym Duncanem...
kiedy w 2 serii veronika wroci do logana niech mi ktos w koncu powie bo nigdzie nie moge tego znalezc, prosze
może mi ktoś powiedzieć dlaczego posty są blokowane, z wyjaśnieniem że są wbrew regulaminowi, chociaż nie było tam żadnych obraźliwych słów itp? ponieważ nie rozumiem tego....
no właśnie przeczytałem i nie znalazłem żadnego punktu który by uzasadniał usunięcie postu, co najwyżej pnk 2 "Wydawca zastrzega sobie prawo w uzasadnionych przypadkach do modyfikacji przesłanych treści, (...) z możliwością ich usunięcia bez powiadomienia."
Nie wiem tylko jaki "uzasadniony przypadek" miał tu miejsce....
czy ściaganie odcinków jest zgodne z prawem? pytanie o napisy?
a uzasadnione przypadki: czy nie jest nim spoilerowanie ?
nic nie wspominałem o sciąganiu odcinków, a informację którą podałem można znaleźć na forum dotyczącym serialu Veronica Mars.
nie wiem o co ci chodzi z napisami?! nic nie pisałem o napisach
a co do spoilerowania to nie podałem żadnych szczegółów (nazwisk) specjalnie by zaciekawić i zachęcić do dalszego oglądania serialu