PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23248
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

ojj biedny Logus :P

ocenił(a) serial na 10

Żal mi było Logana czekającego na Veronice na tym jachcie...scena bardzo smutna..

ocenił(a) serial na 10
Olcias

ale to on ja chyba zgwałcil wiec sobie zasłuzył. no chyba ze to nie byl on...

ocenił(a) serial na 10
AgaP_2

Logan wcale nie zgwałcił Weroniki on nawe nie wiedział kto ją ma zgwałcić.Zrobił to jego kolega a Logan dał mu tylko narkotyk którym ten koleś omamił Weronikie.
Zreszto wszystko to jest na YouTube to tam zobaczyłam że to nie Ducan zabił Lili tylko ojciec Logana dlatego że miał on romans z Lili:(

ocenił(a) serial na 10
Olcias

no a ja dziś nie oglądałam ;/ bo w szkole byłam . i teraz będę musiała rano w poniedziałek wstawać . A fajne było ? Czytałam tylko streszczenie .

ocenił(a) serial na 10
Olcias

Fajnyy fajny byl odcinek! Mi sie wydaje ze to nie on ja zgwalcil...w koncu dziwne by to bylo bo z tego co wiem to V i L i tak ze soba beda...wiec pewnie sytuacja sie wyjasni..

Olcias

przeciez wyszło na jaw że to nie on ją zgwałcił tylko ona zrobiła to z duncanem ale on potem miał wyrzuty bo wiedział ze jest jej bratem... :D

BlueSky

sam jest sobie winien ;],i tak mu wybaczy... to to jego spojrzenie zbitego psa

Olcias

Odnośnie tej sceny wie ktoś może jaki jest tytuł i kto jest wykonawcą piosenki która leciała w tle?

joanna335

tommy jones & the shondells - crimson & clover

ocenił(a) serial na 8
Olcias

no na to wychodzi że ja wykorzystał ,a le ja nadal mam nadziję żeto jakaś pomyłka i że bedą razem :)

oryginal

tommy james & the shondells - crimson & clover ;)