niech ktos opowie jak sie skonczyl, no i co z Veronika i Loganem czy sa razem ????? no i ogolnie co sie dzialo,dzieki i pozdrowionka :))).........
hmmm jesli jestes fanem relacji LoVe to musze Cie zasmucic niestety...tym razem seria konczy sie bez happy endu...
Nie załamuj mnie proszę!!! Widziałam urywki i normalnie tak i się chciało płakać...;( To nie może się tak skończyć! On ją tak kocha i ona jego też!!! Jak może być taka ślepa...?! ;) Prosze napiszcie ze wszystko kończy się szczęśliwie...!!!
wiecie czy to już był ostatni odcinek tej serii??? przecież to po prostu MUSI skończyć się LoVe prawda?:(
Niestety 3 sezon liczy sobie 20 odc...i wg mocarzy CW jest ostatnim. Moim skromnym zdaniem jest to odcinek finalowy...bez finalu! Zarowno jak 1 i 2 seria mialy swoj punkt kulminacyjny przypadający na ostatni odc...tak zakonczenie 3 sezonu moze sugerowac o nastepnych odc, o jakiejs kontynuacji...lecz podjeto takie a nie inne decyzje:(
daje 100 zł na to że bedzie następny odcinek albo kolejna seria! wydaje mi sie że oni chcą nas zaskoczyć! moze kolejnym odcinkiem 3 serii?! a jeśli nie to cóż..... trzeba przeżyć!
A mnie wydaje się właśnie, że ostatni odcinek bez fajerwerków kończył się tak a nie inaczej aby zasugerować...koniec definitywny?
A może ktoś wreście powiedzieć jak kończy się ta seria...?? Z tego co wiem to tragicznie (dla fonów) ale nie wiem dokładniej jak?! Czy V. będzie w końcu z Loganem czy z Pizem...?!;)