PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23240
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

....że zdradzanie treści filmu bez uprzedzenia będzie kończyło się zablokowaniem tematu, jeśli ktoś jeszcze nie zna znaczenia słowa SPOILER - to czas najwyższy się zapoznać...

ocenił(a) serial na 6
Vimo

no!i bardzo dobrze bo juz mnie wkurzaja Ci wszyscy co psuja zabawe i frajde z ogladania i zdradzaja treść...niech tu nie wchodza jak nie umieja trzymac emocji na wodzy a jezyka za zebami:)

ocenił(a) serial na 8
krowadi

też sie z tym zgadzam, wkurzające to jest

ocenił(a) serial na 10
Vimo

Przylaczam sie do tego. Na kazdy odciniek czeka sie z zapartym tchem zeby sie dowiedziec co bedzie dalej a tu pisza i psuja nam niespodzianke :/

ocenił(a) serial na 9
Vimo

Nie musicie przecież czytać tego, co piszą inni o zbliżających sie odcinkach, ale rozumiem waszą postawę. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
adventurka

co innego nie czytać, a co innego, jak toczy się rozmowa gdybająca, a ktoś zdradza wszystko w swoim poście bez ostrzeżenia. :)

ocenił(a) serial na 6
Aintha

No dokładnie...zanim zablokują ja zdąże przeczytac bo akurat uczestnicze w rozkmince i d...,wiem juz co bedzie dalej:/

ocenił(a) serial na 10
Vimo

e tam, ktos juz obejrzal prawie calosc i ma nie mowic? bez przesady, to po co sie ludzie glupio pytaja co bedzie dalej, lub co kto komu zrobil!

ocenił(a) serial na 10
kaskajestem

to że się "głupio pytają" nie znaczy, że masz głupio odpowiadać. A spoilerowanie JEST głupie :P. Bo trafiają na nie również Ci, którzy wcale nie chcieli.

Aintha

a ja nawet jezeli wczesniej znam fakty to i tak oglądam to z zapartym tchem i i tak na mnie wpyłwa to co się dzieje... ja osobiście nie kumam takiej postawy... bo jeżeli ktos faktycznym fanem to mógłby każdy odcinek oglądac bez końca... ja tak przynajmniej amam...

ocenił(a) serial na 10
Aintha

To niech nikt nie pyta, nikt nie odpowiada, i nikt tego niech najlepiej nie czyta! Jak widac, jednak kogos ciekawosc zzera i zdazy przeczytac odpowiedz przed zablokowaniem, paranoja ;D
milej niedzieli!

ocenił(a) serial na 10
Vimo

Ja wiem jak sie skonczy ... Ale nie powiem :D
Jestem tego samego zdana i zdradzic koniec to najgorsze świństwo świata
np: zdradzanie końcówki w SAW 1 (Piła)
ZABIC TAKIEGO !!!
Swietny serial Veronica Mars
Polecam takze :
Rodzine Soprano
Monka
Psycha
The war at home
:D

Pako693

Ja rozumiem że ludzie nie lubią spoilerowania, ale wiecie niektórzy ściągają z neta i są np w 3 sezonie kiedy to na tvn'ie idzie pierwszy...więc gdzie mają pisać jak nie na forum ?? :) ale fakt wystarczy napisać SPOILER!! ;)

Aleksaa

Zgadzm sie z wami,chociaz juz mi sie zdazylo ze moj post zostal zablokowany i mysle ze jesli ktos chce cos wiedziec to powinien zrobic nowy temat a w tytule powinien wpisac SPOILER i wszyscy beda zadowoleni bo ja na przyklad lubie wiedziec co bedzie dalej i wcale mi to nie przeszkada w ogladaniu dalszych odcinkow :p

ocenił(a) serial na 10
niunia_22

tak niektórzy piszą spoiler a potem na liście tematów widać o czym... to wciąż jest nieładnie z ich strony... bo można zobaczyć niechcący...

ocenił(a) serial na 10
Aleksaa

No w sumie masz racje, ale nikt mi nie powie, ze nikt nie oglada zwiastunow po necie :-)

ocenił(a) serial na 10
kaskajestem

zwiastun nie zdradza tajemnic - tylko zaostrza apetyt...

Aintha

Ja dzisiaj na przyklad ogladajac filmik na youtube przez przypadek dowiedzialam sie kto spowodowal ten wypadek autobusu i jakos mi to nie przeszkada przynajmniej bede zwracala uwage na szczegoly ogladajac dalsze odcinki ;)