ogladam weronike w tv i jestem dopiero na 14 odcinku ale nie moge doczekać się dalszej częsci i przeczytałam ze Weronika i Logan bedą razem
w którym to będzie odcinku ? czy to bedzie w pierwszym sezonie ? prosze o odp
Gdzię pod końcem pierwszego sezony tak mi sie zadaje a wiesz moż co jest Duncanowi na co jest chory to było w czorajszym odcinku
Wow, a skąd Szanowny Pan jest tak dobrze poinformowany, można zapytać? ;) Ale jeśli to prawda to dobrze, bo to oznacza, że Veronica nie jest córką Kane'a :P
PS. A co z naszym nowym mundurowym kolegą, którego imienia niestety nie pamiętam? :P
Buziaki
bardzo bardzo dziękuje :* :* :* jesteście wspaniali ale nie wiem czy bede ogladać wszystkie odcinki bo niestety później kończe lekcje i zostaja mi poetórki rano... no cóż czasami lepiej cierpieć( wstawać wczesniej niż się wyspać) niż nie obejrzeć odcinka bardzo bardzo dziekuje :P
A propos pokrewieństwa Weroniki i Duncana, to jest na filmwebie taka ciekawostka:
"Twórca serialu Rob Thomas zdradził, że oryginalnie Veronica i Duncan mieli być spokrewnieni. Jednak po tym, jak serial zgodziło się emitować UPN, a nie HBO lub Showtime, zrezygnowano z tego pomysłu."
dzieki bardzo jeszcze raz :* może sciągne pare odcinków ale i tak bede oglądać w tv :D jeden z paru seriali które naprawde się udały i mnie wciagnęły :P
A nie wiesz, co będzie dalej z VM? Tzn., po tych czternastu odcinkach 3 sezonu, jakiś cd, nowa seria??? ;)
dzieki
tomek za odpowiedz :*
ja juz sciognelam emula ono teraz musze czekac az sie pobierze
(dlugoo to rwa):(
Powiem tak niewiem co będzie dalej i nie chce wiedzieć poprostu by mi się niechciało oglądać tego serialu już.Narazie 3 sezonu nawet niezaczełem chociaż mam 14 odcinkow czekam aż będzie cały sezon.
Wow, godne podziwu samozaparcie, ja tak nie potrafię. Ale chyba się nie zrozumieliśmy, bo ja nie pytałam o ewentualne kolejne zwroty akcji, szczegóły fabuły itd., ale o to, czy nie orientujesz się np. ile odcinków ma liczyć 3 sezon i czy planują kręcić kolejny ;)
Odcinków zapewne 22 a czy bedzi4 4 to zależy od dochodów jakie zostaną uzyskane z tego serialu o czym niestety nie mam zielonego pojęcia.
a ja ogladam VM od połowy stycznia, to chyba napewno pierwszy sezon?
nie bedzie z policantem z długa twarza??
to wkoncu z looganem czy duncanem?
No cóż, ja po oglądnięciu całego 1st sezonu jestem jednak fanką parki Veronica - Duncan... :D Ale ostatnie dwa odcinki tej serii 'wgniatają w fotel' :P
;)
PS. W takim razie mam nadzieję, że dochód będzie wystarczająco wysoki... :P
Takie odczucia po 1 sezonie to ciekawe jakie będą po 2 :P Tam jest jeszcze ciekawsza końcówka.
Wow, nawet mnie nie strasz :D Bo moje serce może nie wytrzymać :P Ehh, ten serial zaczyna mnie wciągać coraz bardziej ;)
W każdym razie moje gadu to 2312242, ew. mail liia@op.pl - zapraszam do korespondencji, bo czuję się zaintrygowana... ;)