obejrzałam już cały trzeci sezon i dalej podtrzymuje ze jest to mój ulubiony serial chociaż trzeci sezon jets słabszy od dwóch pierwszych ale i tak ciekawy chociaz kończy sie nijak....
+
w trzecim sezonie miom zdaniem najgorsze jest zakończenie. kompletnie bez sensu:/
zgadzam sie...serial fajny, ale zakonczenie... rece opadaja (dzisiaj skonczylam ogladac i zawod na maxa) pozdrawiam ;)
ja tez się zawiodłam oglądając zakończenie, chociaż fajnie było widzieć że Veronica coś znaczy dla Logana tylko ona nie wie czego chce ;D w końcu Rob Thomas był prawie pewien że dostanie szansę na 4 sezon więc pewnie dlatego takie zakończenie, poza tym planuje się wersję kinową gdzie rozstrzygną się losy bohaterów, nie mogę się doczekać ;D
hej !
jak sie skonczyl 3ci sezon ?? ze Logan pobil Piza czy jak? jak wygladala ostatnia scena...bo za nic nie moge sobie przypomniec :/ i 20 odcinek to byl ten ostatni ??
tak 20 odcinek jest ostatnim. Logan pobił Piza w 19 odcinku, a w 20 jakiegoś kolesia który nagrał Veronice i Piza. A w ostatniej scenie było tylko pokazane jak veronica poszła na wybory... i tak się skończyło :(