PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=162141}

Weronika Mars

Veronica Mars
2004 - 2007
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23249
8,7 3 krytyków
Weronika Mars
powrót do forum serialu Weronika Mars

mam pytanko.
chiałam sie zapyatć jaka jest wasza ulubiona scena lub odcinek oczywiscie w weronice?

LadyDaga

Wszystkie odcinki są super, ale najbardziej spodobał mi się ostatni odcinek z pierwszego sezonu :)

LadyDaga

Mnie najbardziej podobał się odcinek kiedy Veronika całowała się pierwszy raz z Loganem.Super:)))

ocenił(a) serial na 9
ania5523

moje wszystkie ulubione sceny są związane z LoVe. w 1 sezonie to oczywiście ich pierwszy pocałunek w 2 to będzie ich taniec w 16 odc. o ile się nie myle. lubie też odcinek wigillia u rodziny echolls. w 1 sez. a w 3 sezonie to wszystkie momenty w których pojawia się dick.

ocenił(a) serial na 8
Ewelinu

Ulubiony odcinek-finał 2 sezonu,totalne zaskoczenie,super odcinek
Ulubione sceny-głównie sceny LoVe,rozmowa na imprezie Logana-epic;),ich taniec,pierwszy pocałunek,mnóstwo było fajnych scen
A w 3 sezonie Dick rzeczywiście wymiata;D

ocenił(a) serial na 8
_malena_

A i jeszcze początek 2 serii kiedy pobity Logan przychodzi do Vero,uwielbiam tą scenę.

ocenił(a) serial na 10
LadyDaga

moj ulubiony odcinek był o Trytonach.bardzo lubie ostatni 1 sezonu i ostatni 2 sezonu. fajny jest pilot.no i jeszcze pierszy 2 sezonu.
odcinek z pierszym pocałunkiem V i L też był super.
scen za to tez jest wiele swietnych.
a bardziej dokładnie to :
1x01, 1x03, 1x10, 1x11, 1x12, 1x15, 1x18, 1x21, 1x22
2x01, 2x07, 2x09, 2x18, 2x20, 2x21, 2x22
no i kilka 3 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
LadyDaga

Żadna scena nie przebije sceny pierwszego pocałunku.To głębokie zaskoczone ale i zafascynowane spojrzenie.Bosko.Serialowi Veronica o Logan świetnie razem wyglądają, śliczna była by z nich para w realu tylko ze on ma już żonę.....