PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110208
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Pierwszy sezon ciekawy obejrzałem prawie na raz natomiast to co się dzieje w dwójce to jakiś niesmaczny żart.
Jestem na 3 odcinku i już mam dość tego co tam pokazują.
Grupa elitarnych najemników czyli ci ochorniarze z tego parku wyposażeni w nowoczesną broń i mający taktyczną i militarną przewagę nad tymi androidami umierają od jakiś starożytnych rewolwerów które są tak celne na odległość jak chłop co się odlewa po pijaku. Wgl takie wielkie przedsięwzięcie jakim jest ten park to powinien mieć zaplanowane działania na nawet najmniejsze zakłócenie czegokolwiek te roboty nawet nie powinny się wysrać bez infa do centrali.Poza tym zajebiście zmienili tutaj Dolores na taką zimną pannę która myśli że jest mądrzejsza od miliona lat naszej ewolucji i naszych błędów które popełniliśmy na drodze ku stworzeniu ich i które dały nam nad tymi dzieciakami robotami ewolucyjną przewagę.Ten świat po prostu się kupy nie trzyma i to jest denerwujące.Jedyne co mnie trzyma przy tym serialu to te dywagacje na temat ludzkości i te filozoficzne rozważania na temat świadomości , no to to się twórcom udało.Wiem że może powinno się na to patrzeć z góry ale nie mogę zdzierżyć jak te robociki zabijają ludzi i wywyższają się nad nami haha. Kabaret, ciekawe jak to sie skończy