Czesc ostatni odcinek kiedy Antony Siedzi z Theresa Cullen w Sztucznym Swiecie i opowiada jej o wspomnieniach kiedy siedziala gdy byla mala, czy to oznacza ze pracownicy ktorzy pracuja w firmie tez sa robotami ?
Co dlaczego miała by być robotem/ to już jej rodzice nie mogli jej tam zabrać? Przecie to też część parku jest -.-
właśnie, tak to było pokazane, ale z drugiej strony jak teoria symulacji w symulacji się sprawdzi to to co napisał arbuz może być poniekąd też prawdą:) ciekawe czy zrobią nas na koniec w takie mega jajo ( no może nie aż tak bo podejrzwaliśmy troszkę )
Nie do końca się Twoje "to" okazało. Bernard owszem (podejrzewam, że on był wyjątiem), ale Theresa już nie. Raczej nie myślę aby wszyscy pracownicy byli hostami, bardziej zastanawiałem się czy Ford nim nie jest... jako zbuntowany host Arnolda - pierwszy który uzyskał pełną świadomość. Było by ciekawie.
nie mowie ze kazdy jest hostem ale czesc pracownikow to hosty o tym bardziej myslalem ale obstawialem ze Teresa jest hostem i jeszcze do konca nie wiem czy tak nie jest i czy to nie jest czesc pewnej gry. Mysle ze w kolejnym odcinku sie okaze ze Teresa tez byla/jest hostem nie pokazali ze to czlowiek tak naprawde.