Odpowiedz na poniższa ankiete to znajdziemy odpowiedź ;)
1.Czy dałaś więcej lub równo 7/10 na
a. AI sztuczna inteligencja
b. Blade Runner ( zamiennie nowy lub stary )
c. Ja, Robot
d. Ex Machina
2. Czy popadasz w refleksje podczas rozkmin na temat sztucznej inteligencji?
3. Czy lubisz choć trochę dobre westerny?
4. Czy lubisz i doceniasz grę aktorską Eda Harrisa i Anthonego Hopkinsa ?
5. Czy wulgaryzmy, nagie ciała, flaki - nie przerażają Cię a wręcz uważasz że mogą wzbogacić film ?
1.Czy dałaś więcej lub równo 7/10 na
a. AI sztuczna inteligencja
b. Blade Runner ( zamiennie nowy lub stary )
c. Ja, Robot
d. Ex Machina
Znam lubię, moje klimaty.
2. Czy popadasz w refleksje podczas rozkmin na temat sztucznej inteligencji?
Popadam.
3. Czy lubisz choć trochę dobre westerny?
Niekoniecznie, ale w nowoczesnej formie strawię
4 i 5 rozumiem, że "się wie" ?
To będziesz zachwycona/y
Nie ma dzieła, bardziej studiującego pojęcie sztucznej inteligencji do tego masz też dużo na temat człowieczeństwa, relacji twór-kreacja , Bóg-istota podległa, na całym spektrum ludzkich emocji podanych przez przyzmat zarówno ludzi jak i maszyn , i tych próbujących stać się człowiekiem ( syndrom Pinokia ) jak i tych, próbujących stworzyć nową rasę, kolejne ogniwo ewolucji..
Dużo zaskakujących twistow więc zwracaj uwagę na każdy detal, zapamietuj słowa itd a przeżyjesz jedną z ciekawszych filmowych wycieczek ever;)
Nie wiem dlaczego 4 i 5 mi się nie wysłało. Napisalam, że uwielbiam tych aktorów a im więcej flaków, tym lepiej zwłaszcza nagich ciał, a wulgaryzmy mi raczej, nie przeszkadzają (w granicach rozsądku). Dzięki, w takim razie obejrzę, jak już skończę Travellersów I killing Eve.
o i jak ?? moge pisac Ankiety zawodowo ? haha
powiedz ze wypas ;) ja doslownie odlatywalem na scenie z Dolores jak rozkminila glos Berniego w sobie ;)
i caly ten motyw z postrzeganiem uplywu czasu przez resety.. i milion innych;)
Ro ze względu na te klimaty, lubię dziki zachód! Generalnie lubię takie czasy, ale ja jestem trochę z innej epoki