PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110053
6,4 27 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Kim jest Wyatt?

ocenił(a) serial na 8

Obejrzałem cały sezon i dalej nie do końca rozumiem. Wyatt to Dolores?

ocenił(a) serial na 7
Grzyma97

Tak a te wspomnienia i scenariusz to z próby zniszczenia parku za czasów Arnolda.

ocenił(a) serial na 9
WTTW_FILM

Szczerze, to dla mnie tak troche na sile ten Wyatt okazal sie Dolores. Jestem wielkim fanem tego serialu, ale akurat ta rzecz jakos do mnie kompletnie nie przemawia. Taki okrutnik, sadysta, postrach dzikiego zachodu, morderca ktoremu nie wystarczy samo mordowanie, odrabane rece i nogi, zmasakrowane zwloki, tortury ..itd.. I to jest niby ta urocza Dolores??? Oki, dokonala raz masakry - strzelajc do innych hostow, zabila swiego stworce, ale gdzie te jej inne przerazajce czyny?

ocenił(a) serial na 7
Aretus

"Taki okrutnik, sadysta, postrach dzikiego zachodu, morderca ktoremu nie wystarczy samo mordowanie, odrabane rece i nogi, zmasakrowane zwloki, tortury ..itd.. I to jest niby ta urocza Dolores??? "

To już wymysł Forda zainspirowanego tym co wcześniej miało w parku miejsce.

ocenił(a) serial na 8
Aretus

Bo to tak nie do końca była sama Dolores, Arnold ją zmodyfikował i połączył z postacią nad którą pracowali czyli Wyattem. To on zaprogramował tą masakrę i swoje zabójstwo, alby nie dopuścić do otwarcia parku.

ocenił(a) serial na 5
Grzyma97

powtarzam to i w to wierze .. WYATT nadejdzie.. ciagle to jest powtarzane w filmie i wg mnie to bedzie alterego FORDA... to ten host co drukowal w piwnicy i zakladam ze drugi sezon bedzie mial podobny schemat jak pierwszy czyli przeplatane watki MiB z WIlliamem a na koncu okaze sie ze to ejdna i ta sama osoba... i tu moze byc podobnie retrospekcje Forda z czasow Arnolda jeszcze mieszane z akcja uwczena z Wyaattem i na koncu sezonu 2 sie okaze ze to jedna i ta sama osoba :) .... takie tam przypuszczenia