PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Klasyk

ocenił(a) serial na 5

zapychanie i przedłużanie byle tylko dobrnąć do końca sezonu i nic nie wyjawić.

ciosina

Wkleję co powiedział o ostatnim odcinki aktor grający Willa:

Myślę, że mogę mówić za całą obsadę, ale ogólnie reakcja była taka: „O, ja pi***le!”. Jakimś cudem udało im się zakończyć wszystkie wątki i odpowiedzieć na wszystkie pytania, jakie widzowie mogą mieć, a potem wskazują, że jest tam cały świat innego gówna, o którym w ogóle nie myśleliście, a teraz bardzo chcecie go poznać. Nie ma żadnego durnego cliffhangera, w którym widzowie zareagują, „O, ku**a, co teraz?”. A raczej będzie to reakcja, „o, mój Boże, dziękuję i nie mogę się doczekać kontynuacji”.

ocenił(a) serial na 5
Poolaxoxo

Mnie nie bardzo widzi się ta polityka producenta, gdzie dopiero w ostatnim odcinku ładuje się wszystko . Gra o Tron ma to samo. To po co robić wcześniej zapychacze i przedłużacze o niczym?

ciosina

Wyjaśnili wątek Bernarda, a skoro to finał i ma trwać 90 minut to ludzie chcą w ciągu tego czasu dostać odpowiedzi i dostać coś więcej, czego do tej pory tak wyraźnie nie widać.
10 odcinków moim zdanie to nie za wiele i u Nolana nie ma scen o niczym. Trzeba tylko czekać aż wszystko ułoży się w jedną całość

ocenił(a) serial na 7
ciosina

W sumie w grze o tron większość ładuje się w odcinku przedostatnim i w ostatnim, tam jest dużo więcej wątków.