PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Jak w temacie, serial ma klimat tylko w j. angielskim czy można oglądać z lektorem bez obawy że zniszczy całkowicie serial ?

kannsie

Jeśli masz taką możliwość to w każdym przypadku napisy będą lepsze. Szczególnie tutaj, gdzie mając taką plejadę gwiazd szkoda psuć sobie serial lektorem.

ocenił(a) serial na 5
G00N3R

No właśnie o to chodzi że oglądam głównie na telefonie, więc oczu szkoda sobie wypalać na mikro monitorku :)

ocenił(a) serial na 7
kannsie

Jak można oglądać seriale albo filmy na telefonie...? ;_;

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Normalnie, podpinasz telefon kablem usb pod komputer-laptopa, wybierasz film/serial który cię interesuje, kopiujesz do pamięci telefonu i włączasz wideo jakimś programem multimedialnym ;)

ocenił(a) serial na 7
kannsie

A nie lepiej oglądać na kompie? To trochę tak, jak jakby zamiast pływać w basenie, to pływać w kałuży...

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Trochę ciężko będzie mi zabrać kompa do pracy, żeby obejrzeć jeden czy dwa filmy, ale dzięki za poradę ;)

ocenił(a) serial na 7
kannsie

Dobra praca w takim razie xD
Oglądaj na czym tylko chcesz, tak tylko dopytałam, bo ja osobiście bym na telefonie nie dała rady oglądać :D

ocenił(a) serial na 6
kannsie

J. angielski. Generalnie słownictwo, którym posługują się bohaterowie nie jest skomplikowane. Można wszystko zrozumieć, bez zbędnych problemów i cieszyć się naturalnymi dźwiękami.

ocenił(a) serial na 5
Goszka_

Dzięki, przy tej opcji chyba zostanę ;)