PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110214
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Logan

ocenił(a) serial na 9

Jak myślicie, co się z nim stało? Ja obstawiam, że zginął w parku, krótko po tym jak William wypuścił go na tym koniu. Byli na krańcu parku, więc pewnie daleko było do jakiegoś miasta. A Logan mógł zginąć z wyczerpania, braku wody, był przywiązany do konia, a wcześniej cały czas musiał iść na piechotę za koniem i widać było, że to był naprawdę długi dystans. Albo zginął w jakiś inny sposób. No bo w tych czasach teraźniejszych ani słowem nie jest wspomniany. Czy ojciec Logana przekazałby firmę Williamowi, gdyby Logan powiedział mu jak został potraktowany przez Williama w parku? Czy siostra Logana zaakceptowałaby Williama gdyby też dowiedziała się, co zrobił z jej bratem i o jego romansie z Dolores? Ewentualnie William mógł zastraszyć Logana, aby siedział cicho i nie próbował mu zaszkodzić, a ten wiedząc już do czego zdolny jest Will, nie wchodziłby mu w drogę.

ocenił(a) serial na 5
dirt16

moze logan bedzis stal za kradzierza danych ;) .. mysle ze za duza postac zeby poprostu ja odsuneli

ocenił(a) serial na 9
lbras76

Też mam taką nadzieję. Chciałbym zobaczyć jak wygląda Logan i kim jest 30 lat po tamtych wydarzeniach.