PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Może i dobrze, że zablokowano możliwość oceniania tego goowna. Nuda, nuda, nuda a jak już skończy się nuda to zaczyna się NUDA, NUDA I NUDA. Pierwszy odcinek był jeszcze do strawienia pomimo żenującej przewidywalności każdej sceny. Drugi odcinek zapowiadał nadchodzące nieszczęście. Trzeci utwierdza w przekonaniu, że scenarzyści nie mają absolutnie żadnego pomysłu. Plotą coś bez ładu i składu aby odwlec jak najdłużej to co każdy średnio rozgarnięty widz już dawno wie. Zero, kompletne zero. Niestety obawy się sprawdziły, miał być hit wyszedł shit.

ocenił(a) serial na 4
cezarro

Drugi odcinek był najlepszy jak dotychczas. Trzeci najgorszy zgadzam się, że nuda.

ocenił(a) serial na 7
cezarro

Bo mamy już 10 sezon i można każdy pomysł i zamysł ocenić no tak, chyba ktoś tu pierwszy raz serial oglądał. Serio trzeba to tłumaczyć? Co to budowanie świata poprzez zapychacze? Ocipieliście?

ocenił(a) serial na 3
WTTW_FILM

Drugi raz. Widzialem już Czterech pancernych. Aha i psa. Ocipieliśmy. Dla równowagi do ochujenia.

ocenił(a) serial na 7
cezarro

O ile to nie sarkazm to strasznie duże ma pan z serialami doświadczania :/

ocenił(a) serial na 3
WTTW_FILM

No masz!? Ostatecznie dwa sezony tych od Rudego 102 były, nie? Się człowiek zna bo się naogladał:). W mordeczkę od Sielc po Berlin i jeszcze kawałek.

ocenił(a) serial na 7
cezarro

Stop z ironią XD

ocenił(a) serial na 3
WTTW_FILM

Ironii, chamstwu, prostactwu i góralskiej muzyce mówimy stanowcze NIE. I wszystkim, którzy nie kochają Czterech pancernych....i psa naturalnie. Rudy rządzi!

użytkownik usunięty
cezarro

nie zgadzam się, fabuła budowana jest stopniowo i z rozwagą, nie wiem na co co poniektórzy się nastawiali zaczynając oglądać ten serial, ale mi się podoba. Jest wiele niewiadomych, a twórcy nie spieszą się z ich ujawnieniem. Rozmów jest wiele, bo musi być też element wprowadzenia. Proponuje nie skreślać serialu mając za sobą ledwie 3 odcinki.

ocenił(a) serial na 3

Jaka fabuła? Ten serial ma fabułę? Cieszę się, że Ci się podoba. Super. Dla mnie niestety to ciąg nieustannego ble, ble, ble oraz budowania i stopniowania coraz większej nudy, bezsensownej i przewidywalnej. Jedna z gorszych produkcji jakie widzialem...no może poza Luckym.

użytkownik usunięty
cezarro

według mnie ma. Wszystko kwestia gustu

ocenił(a) serial na 3

Dlatego każdy serial (film) ma swoich fanów. Ciesz się tym czego ja nie dostrzegam i miłego oglądania.