Może i dobrze, że zablokowano możliwość oceniania tego goowna. Nuda, nuda, nuda a jak już skończy się nuda to zaczyna się NUDA, NUDA I NUDA. Pierwszy odcinek był jeszcze do strawienia pomimo żenującej przewidywalności każdej sceny. Drugi odcinek zapowiadał nadchodzące nieszczęście. Trzeci utwierdza w przekonaniu, że scenarzyści nie mają absolutnie żadnego pomysłu. Plotą coś bez ładu i składu aby odwlec jak najdłużej to co każdy średnio rozgarnięty widz już dawno wie. Zero, kompletne zero. Niestety obawy się sprawdziły, miał być hit wyszedł shit.
Drugi odcinek był najlepszy jak dotychczas. Trzeci najgorszy zgadzam się, że nuda.
Bo mamy już 10 sezon i można każdy pomysł i zamysł ocenić no tak, chyba ktoś tu pierwszy raz serial oglądał. Serio trzeba to tłumaczyć? Co to budowanie świata poprzez zapychacze? Ocipieliście?
Drugi raz. Widzialem już Czterech pancernych. Aha i psa. Ocipieliśmy. Dla równowagi do ochujenia.
No masz!? Ostatecznie dwa sezony tych od Rudego 102 były, nie? Się człowiek zna bo się naogladał:). W mordeczkę od Sielc po Berlin i jeszcze kawałek.
Ironii, chamstwu, prostactwu i góralskiej muzyce mówimy stanowcze NIE. I wszystkim, którzy nie kochają Czterech pancernych....i psa naturalnie. Rudy rządzi!
nie zgadzam się, fabuła budowana jest stopniowo i z rozwagą, nie wiem na co co poniektórzy się nastawiali zaczynając oglądać ten serial, ale mi się podoba. Jest wiele niewiadomych, a twórcy nie spieszą się z ich ujawnieniem. Rozmów jest wiele, bo musi być też element wprowadzenia. Proponuje nie skreślać serialu mając za sobą ledwie 3 odcinki.
Jaka fabuła? Ten serial ma fabułę? Cieszę się, że Ci się podoba. Super. Dla mnie niestety to ciąg nieustannego ble, ble, ble oraz budowania i stopniowania coraz większej nudy, bezsensownej i przewidywalnej. Jedna z gorszych produkcji jakie widzialem...no może poza Luckym.