PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Co sądzicie o 2 odcinku . Mimo wielkiego rozgłosu serialu i ogromnego budżetu wcale nie porywa i nikt mi nie wmówi że to godny zastępca GOT . , gdyż każdy odcinek GOT nie można oderwać oczy od lapka , kompa , TV a oglądając 2 odcinek West , musiałem kilka razy spoglądać ile do końca . Wiem to dopiero początek , wprowadzane są postacie . Bardzo fajnie ogląda się pojedynki kowbojskie , prowokowane przez Eda H. ale co to za atrakcja jeśli jemu strzały nic nie robią . Widać że HBO władowało sporo kasy w ten serial , doskonale kostiumy , krajobrazy , obsada . Czekam na kolejne .

ocenił(a) serial na 8
Tomasz_KOT

Nie zgadzam się pierwszy, drugi odcinek Westworld nawet mocniej wprowadza w historię, niż Gra o tron, gdzie dopiero w połowie sezonu to wszystko się klarowało, jak na dwa odcinki to mamy, aż nazbyt dużo akcji - ja nie miałem takiego problemu, że czas się dłużył, to jest mocne wejście serialu i większość ludzi się z nie zgodzi z taką oceną, że trzeba spoglądać na zegarek, a dla nich oglądanie serialu to czysta rozkosz.

ocenił(a) serial na 9
hagen_filmweb

Rowniez sie nie zgadzam. Ja spogladalem na czas tylko dlatego ze nie chcialem aby sie juz konczyl. Serial jest genialny, wedlug mnie zamiata GOT ( te pierwsze dwa odcinki) .

Zwrocil ktos uwage na przemycony dyskretnie wspanialy kawalek Radihead -No Surprises ? :)

ocenił(a) serial na 4
Tomasz_KOT

Do GOT to bym tego nie porównywał, nie dlatego, że gorsze albo lepsze, bo GOT od co najmniej 2 sezonów jest shitem jakich mało, tylko ze względu na to, że to są zupełnie nieporównywalne gatunki

Wysoki budżet Westworld? Niespecjalnie widać tę kasę, chyba że poszła na gaże dla Hopkinsa

Mnie się drugi odcinek spodobał o wiele bardziej niż 1, a to dlatego, że nie jestem fanem westernów. Ucieszyło mnie wyjście akcji poza teren parku, oby jak najwięcej działo się właśnie w technologicznym kompleksie androidów

Serial na pewno nie jest dla mnie kandydatem na tytuł roku. Gniot roku też się nie zapowiada, taki se przeciętny ciekawa fabuła zobaczymy w którą stronę się potoczy

ocenił(a) serial na 5
Tomasz_KOT

Got może się schować ze swoimi debilizmami.