Owszem niech będzie, z chęcią obejrzę, ale mam nadzieje,że Evan Rachel Wood tam nie wystąpi, według mnie bardzo słabo zagrała, jakoś sztywno, jakby nie była sobą, gdzieś poza planem, a te jej ruchy w niektórych ujęciach wyglądały jakby była sparaliżowana, jeżeli będzie w kolejnym sezonie, dam sobie spokój
"Sztywno" Przecież jest Hostem/Robotem/Androidem? Według mnie Evan świetnie to zagrała, mechanicznie, własnie chłodno jak to napisałeś i moim subiektywnym zdaniem tak miał wyglądać Host wyprany z uczuć i wszystkiego innego, widać na przestrzeni sezonów ze Dolores od tak zwanej "szczęśliwej córki farmera" przeszła do "bezwzględnej zabójczyni" która usuwa wszystkie przeszkody które stają na jej drodze do osiągnięcia zamierzonego wcześniej celu. No nie wiem, ja to tak widzę. Według mnie była świetna i świetnie oddała charakter i przemianę postaci, ale jak wspomniałem to moje subiektywne zdanie, w Twoim odczuciu mogła być beznadziejna, ja jednak sądzę że odwaliła kawał dobrej roboty i wręcz nie mogę się doczekać żeby ją zobaczyć w 4 sezonie, bo nie zapominajmy SPOILER ALERT: została jeszcze jedna kopia Dolores o ile ktoś uważnie oglądał 3 sezon, także ja osobiści się nie mogę doczekać na kontynuację i kiedy znów ją ujrzę ;]