PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110212
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

W związku z tym że serial został skasowany a nie zakończony, czy ktoś mógłby powiedzieć - bez spojlerów oczywiście - czy warto go w ogóle zaczynać dla kogoś kto nie oglądał? Czy zakończenie jest sensowne czy pozostaje otwarte? :)

ocenił(a) serial na 8
olkaendzel

Pierwszy sezon warto, można się zadowolić tylko tym. Drugi gorszy, chociaż wciąż oglądało się w miarę przyjemnie. Trzeci to pomyłka, czwarty zaczął wracać na faje tory no i skasowali :) Ale pierwszy to i ja sobie niedługo odświeżę.

walsodar

No chyba nie odświeżysz, bo HBO wywaliło go ze swojej platformy całkowicie. Lipa, bo specjalnie wstrzymywałem się z oglądaniem serialu do czasu aż wyjdą wszystkie sezony, by obejrzeć za jednym zamachem całość, a teraz już się nie da :(

S0LTYS

hbo to ostatnie miejsce gdzie mozna ten serial obejrzec

Draco_2511

Zarówno na HBO Max jak i innych serwisach streamingowych dostępnych w Polsce nie ma tego serialu.

S0LTYS

Może nie wiesz ale jest milion innych stron do oglądania

Draco_2511

Może są, ja nie znam. Na Filmwebie na stronie tego serialu też nie ma przycisku 'zobacz gdzie obejrzeć online', który to na stronach wielu innych produkcji jest dostępny. Jeśli o jakimś serwisie streamingowym zapomnieli, to możesz przyczynić do aktualizacji tej strony na Filmwebie.

S0LTYS

CDA

Draco_2511

Faktycznie, jest. Ale niestety tylko w 720p i co gorsza - jest to wersja z lektorem. Wersji z napisami niestety tam nie widzę.