PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=232988}

Westworld

2016 - 2022
7,9 110 tys. ocen
7,9 10 1 110214
6,5 33 krytyków
Westworld
powrót do forum serialu Westworld

Złe opisy

ocenił(a) serial na 6

Jak dorwę tego, kto pierwszy wymyślił opis o "wpadaniu w morderczy szał", to zamknę go na weekend w ciemnym pomieszczeniu z ekranem wyświetlającym non-stop pierwszy sezon Star Trek: The New Generation.
Nie wiem, czy to spoiler czy nie, bo jestem po piątym odcinku, ale ten kawałek opisu psuje mi oglądanie serialu. :(

ocenił(a) serial na 7
polek

[CNWO US!]

To nie spoiler fakt w ostatnim odcinku maszyny zabijają gości w tym Forda i kolesia w Czarnym czyli Williama bo serial toczy się w dwóch liniach czasowych. A i Bernard to Arnold i tak jest robotem :* .

Ups. Ale jestem zły. Muhahahaha!
*Demoniczny śmiech.

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

Dla takich ludzi jak Ty jest wyznaczone specjalne miejsce w piekle :DDD

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

@WTTW_FILM Brawo, bardzo ładnie zapamiętałeś. :) Nie jesteś zły, po prostu dojrzewasz. Ja na szczęście z góry oznaczyłem ten wątek jako spoiler, bo wiem, że pisze tu sporo osób głęboko sfrustrowanych oraz dzieci, które oglądają filmy dla dorosłych. Dlatego też dopiero teraz, po obejrzeniu całości, czytam odpowiedzi.
Życzę dużo miłości i powodzenia w życiu. :)

polek

Ten opis jest trochę na wyrost, ale też nie jest do końca fałszywy.

ocenił(a) serial na 6
Ivelise

Chodziło mi o to, że - fałszywie czy nie - ten opis z morderczym szałem wybiega poza zawiązanie fabuły. Po jego przeczytaniu człowiek ogląda i czeka, aż maszyny się zbuntują, co lekko psuje odbiór. Zdecydowanie wolę opisy, z których po obejrzeniu pierwszego czy dwóch pierwszych odcinków serialu nie pozostaje już w głowie nic dodatkowego.