Pierwszy sezon za nowatorski pomysł. Rewelacyjną grę aktorską głównych postaci, zagmatwany scenariusz aczkolwiek z ciekawą końcówką dostał ode mnie mocną dychę.
Drugi sezon juz sporo słabszy ale dałem mu szansę i nawet zrzuciłem ten serial tylko o dwa oczka do nadal mocnej 8.
Niestety trzeci sezon to już absolutny odjazd filozoficzny, sezon stworzony na siłę, myśleli, że jak dadzą super aktorów to go uratują... niestety ale przez 3 sezon cały cykl spadł u mnie na 5
No i nadszedł sezon 4. Tak pogmatwanej dla widza fabuły nie widziałem już od dawna. Chociaż bardzo próbuje to ja już nie wiem kto jest kim. Kto jest człowiekiem, kto hostem, o co komu chodzi i jakie są jego motywy i cele. Nic aboslutnie z tego sezonu nie rozumiem. Tak więc za 4 sezon, który jest dla mnie całkowicie nie zrozumiały pod względem fabularnym daje mu absolutną 1 gwiazdkę, a za całokształt spadek na 3. Niestety zjazd z 10 na 3 to u mnie niewiele sezonów potrafi zaliczyć. Nawet giganci sezonowi, którzy mają ich po 10,12,15 sezonów. Szkoda, bo może powinni zakończyć fabułę na 2 sezonie i ten serial nadal byłby świetnie przez wielu zapamiętany. Wiem, że do końca zostało jeszcze kilka odcinków ale ja już straciłem sens oglądania go. Nie rozumiem fabuły i na którymś z pierwszych odcinków się już mocno pogubiłem.