Tzn w pierwszym kibicowałaś jej, a potem zmieniłaś "front", czy po prostu dopiero od 2 sezonu zdecydowałaś za kim być?
Jeśli to pierwsze, to jestem ciekawy, co spowodowało zmianę zdania. A jeśli to drugie, to także ciekawią mnie powody.
A tak w ogóle wymieniając Dolores masz na myśli tylko ją, czy ogólnie hosty?
Ja w każdym razie bardzo jej kibicuję i mam nadzieję, że powróci do życia. I dotychczas powiedziałbym, że w ogóle trzymam za hostami, tylko że coś te zapędy Halores wydają się jakby obliczone na wyparcie rasy ludzkiej, a nie wiem, czy to jest najlepszy pomysł. Tzn część mogłaby od ręki ;)
w pierwszym sezonie nie miałam strony, zaczęłam ją obierać dopiero zdając sobie sprawę z tego, że to nie maszyny.
W tej dystropii ciężko jest komukolwiek kibicować, Dolores jest zbyt psychopatyczny bym mogła obrać stronę, wiem tylko, że nie jest to Dolores. Reszta hostów ma nieco inne pobki.
"zaczęłam ją obierać dopiero zdając sobie sprawę z tego, że to nie maszyny."
Jak byś mogła to rozwinąć, gdyż chociaż próbuję się domyśleć, to nie wiem, o co chodzi w tym stwierdzeniu, aczkolwiek rozumiem powód ten związany z Dolores, mimo że sam mam o niej inne zdanie.
na początku miałam hostów za NPC w grze, zaprogramowani na pewne zachowania, ale bez pamięci i bez "uczuć". I tak samo jak nie jest mi przykro zabijając wrogiego Herosa nie było mi przykro patrząc na to co się dzieje. Co nie znaczy, że nie miałam obrzydzenia patrząc na zachowanie gości :)