O jaaa zrobili z tego futurystyczną kupę. Niektórym może się to podobać, ja niestety podziękuję i skończę moją przygodę z serialem. Po pierwszym odcinku jestem rozczarowany. Zero klimatu z poprzednich części.
Bez sensu narzekanie. Oglądałeś scenę po napisach? Reżyserowie nie raz mnie zaskoczyli w tym serialu, moim zdaniem to wcale nie będzie futurystyczna kupa tylko sceny 50/50 z parkiem.
Dlaczego bez sensu? Każdy pisze o własnych odczuciach i tyle. Nie jestem fanem tego "prawdziwego świata", zdecydowanie wolę akcję w parku. Jeżeli będzie nawet to 50/50, to będę zadowolony i wrócę do oglądania.
Można oglądać trzeci sezon nie oglądając dwóch poprzednich?Kiedyś obejrzalem dwa pierwsze odcinki pierwszego sezonu i mnie nie zachwyciły,więc skonczyłem oglądanie bo były ciekawsze.Teraz nie bardzo jest co oglądać więc myślę czy by nie zaczać trzeciego sezonu.
Nie można. Pierwsze odcinki faktycznie mogły nie wciągać, ale nie wynika to z tego, że niewiele się tam dzieje, a z tego, że dzieje się bardzo wiele, ale niezwykle trudno to dostrzec. Może po prostu po obejrzeniu każdego odcinka poszukaj na tym forum tematów odnoszących się do nich, co pozwoli dostrzec ci to, na co zwracali uwagę inni i na co zwracać uwagę w kolejnych odcinkach. Ostrzegam jednak, że w drugiej połowie sezonu, wyklarowała się naprawdę silna ekipa dyskusyjna, a tematy liczyły od kilkuset, do ponad półtora tysiąca wypowiedzi... Sam ten fakt, daje do myślenia, bo przecież nad niczym nudnym, nikt by się tyle nie rozwodził. Życzę miłej lektury, o ile oczywiście nikt tego w międzyczasie nie wykasował.
Zazdroszczę, że oglądasz WW po raz pierwszy, gdyby tak ktoś mógł mi przywrócić poprzednią konfigurację bym przeżył to ponownie... Echhh, pomarzyć można xD