PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=764656}

Wieczna miłość

Kara Sevda
2015 - 2017
8,2 1,4 tys. ocen
8,2 10 1 1405
Wieczna miłość
powrót do forum serialu Wieczna miłość

Spoilery

ocenił(a) serial na 9

Jak w temacie :) Mam kilka pytań (jakoś tak lubię wiedzieć wcześniej) :
1. Kiedy Kemal dowie się dlaczego Nihan go porzuciła, i że jej małżeństwo jest farsą? Jak na to zareaguje?
2. Jak zareaguje Emir, gdy dowie się, co łączyło Kemala i Nihan?
3. Co łączy Nihan i Leyle?

Villemo666Valo

Tak nihan mu go odda ale później wpadnie też w ręce emira były dwa pamiętniki jeden prawdziwy a potem nihan kazała zrobić kopie i pisała w nim dla deniz ze niby ma go kiedyś jej przekazać jak dorośnie ale emir znalazł ten prawdziwy i dowiedział sie o wszystkich kłamstwach nihan jak udawała że dała mu szanse o tym że go nienawidzi że i tak miała powiedzieć kemalowi prawde jak deniz bedzie miała roczek ,to była grubsza sprawa ;)

marta490

Witam serdecznie:-)
Chciałabym zapytać czy wiesz może co stało się z ojcem nihan?
Jakoś nie mogę znaleźć żadnej informacji.
Pozdrawiam

marta490

A i wiesz może kto zabił Ozana?
Pozdrawiam

Iza_81_fw

Ojciec nihan dostał zawału i umarł po tym jak zobaczył w szpitalu że jego syn sie powiesił
Z ozanem sprawa jest skomplikowana kiedy ozan był w szpitalu otruła go asu ale trucizna nie zadziałała od razu tylko osłabiła ozana wtedy weszła do pokoju zeynep i zaczęła go dusić poduszką myślała że go zabiła ale on jedynie stracił przytomność spanikowała na to wszystko wszedł tarik chciał pomóc siostrze zatuszować morderstwo pozorując samobójstwo ozana i wpadł na pomysł że go powiesi kiedy ozan miał pętle na szyi obudził sie tarik próbował go jeszcze ratować ale nie wyszło za zabójstwo ozana odpowiedziały dwie osoby tarik bo go powiesił i asu bo go otruła przy sekcji zwłok wyszło na jaw że trucizny było tak dużo że nawet gdyby tarik go nie powiesił ozan i tak by umarł ,zeynep sie upiekło nawet nie potraktowali tego duszenia jako próby morderstwa

marta490

Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie
Iza

ocenił(a) serial na 10
Villemo666Valo

Hejka, wiesz może co stanie się z Zeynep? Gdzieś na yt widziałam urywki jakoby miała umrzeć i zastanawia mnie właśnie czy faktycznie umarła czy nie.

Belleli

Nie wiem o ktorą scene chodzi ?zeynep przeżyje raz postrzeliła ją vildan no i emir pod koniec przywiązał ją do łóżka polał benzyną i podpalił ale kemal ją uratował

marta490

Co się stało Asu czy Kemal ją zabił w jej pokoju pełno krwi i policja śledztwo prowadzi. Pokazali scenę jak ktoś w rękawiczkach przykrywa ją folią.