A co sądzicie o tym, żeby CD Projekt zrobił film fabularny taką animacją jak intro i outro gry
Wiedźmin? Sądzę, że byłoby to świetne przedsięwzięcie i masa ludzi poszła by na to do
kina, także też zarobili by kupę forsy na tym. Mogliby wszystkie wątki z książki pokazać w
świetny sposób.
Ja tam jestem za. Animacja była by wielce wskazana. Najlepiej oddała by klimat. Widać to nawet po świetnej grze przerastającej film po stokroć.
Niestety wątpię czy panowie z CD Projekt pisali by się na takie przedsięwzięcie. Jakaś krótkometrażówka-być może. Ale pełny powiedzmy 2-3 godzinny film to raczej nierealne. A szkoda...
pozdrawiam
Tylko jako serial ale jestem za,aktorsko to tylko zagranicą bo u nas warunków brak,ale animacyjnie powinniśmy dać radę.
No widząc to co potrafi Tomek Bagiński z zespołem swoim np. to można się pokusić o stwierdzenie że prezentujemy światowy poziom w animacji komputerowej. Polecam obejrzeć rewelacyjne spoty z Grunwaldu 600, Katedrę czy kapitalną animowaną historię polski-wszystko t dzieła Bagińskiego.
Jeśli Platinum Image Tomasza Bagińskiego się zdecyduję to jestem jak najbardziej za. I do tego głos Jacka Rozenka :3
Jestem za, ale z tą "masą ludzi" to jakoś wątpię. Animacja nie jest w Polsce aż tak popularna.
Po pierwsze to nie CD Projekt, tylko Platige Image było odpowiedzialne za animacje do gry Wiedźmin, więc to oni powinni stworzyć ewentualny film animowany. Pomysł ciekawy, jednak pełny metraż animacji na tym poziomie, to bardzo poważne przedsięwzięcie, wymagające gigantycznych nakładów i pewnie kilku ładnych lat pracy. Tomasz Bagiński wraz z ekipą Platige po Hardkorze 44 chyba szybko nie podejmą znów takiego ryzyka.