PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196693
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Śmierć rycerza podczas srania i Sabrina na końcu - ktoś mi może wytłumaczyć o co tu chodzi? kto tego rycerza zabił niby?

a ta Sabrina?? coś pominąłem? dlaczego ona na końcu zdradza, daje kose Yennefer i każe wysadzić całą osade, a potem Yennefer ją za coś przeprasza...wtf

Serial ogólnie 8/10

ocenił(a) serial na 8
JiggyPete

Sabriną sterowały te robale. Co do rycerza, pewnie zabił go któryś z tych rębaczy? Czy jakoś tak.

ocenił(a) serial na 8
Bajanoski

a no faktycznie! to były te robale podrzucone przez Fringille

wszystko jasne :) dzięki!

ocenił(a) serial na 8
JiggyPete

Kurde, nie wierzę, jednak trzeba łopatologicznie objaśniać. Za 10 lat, będzie specjalny dodatkowy lektor, który będzie objaśniał co się dzieje w filmie, bo ludzie nie będą rozumieli już nic. Zdecydowanie twórcy serialu przecenili zdolności intelektualne przeciętnego widza.

Masz pokazane jak jak dla głupiego i to kilkukrotnie co się stało, to były te robaki z pudełka, które wyczarowała Fringilla. Sabrina i dzieci były pod wpływem tych robaków i nie działali świadomie. Rycerz zginął od rębaczy, którzy widzieli jego umiejętności walki i chcieli go wyeliminować, żeby nie zabił smoka prze nimi, i nie zgarnął nagrody/skarbu.

ocenił(a) serial na 8
lukkro

Po co ta żółć koleżko? nie każdy ogląda bez mrugnięcia okiem caly serial od deski do deski, mogło mnie w tym czasie akurat coś rozproszyć, nie pomyślałeś o tym? wydaje mi sie ze ktos o przynajmniej przeciętnych zdolnościach intelektualnych powinien sie takiej rzeczy domyśleć ;) i darować sobie takie wypociny jakie ukazałeś w 1 akapicie i przejść od razu do sedna odpowiedzi jak np. @Bajanoski no ale cóż - Polska.. :D

Generalnie to forum jest po to by wymieniać się opinią i wyjaśniać ewentualne wątki w filmach/serialach, a jesli wg ciebie kazdy kto czegos nie zrozumie w filmie to intelektualna ameba, to moze lepiej przestac odpisywac w takich tematach na filmwebie?

ocenił(a) serial na 10
JiggyPete

Tak jak wyżej, Sabrina działała pod wpływem robali, a rycerza zabili rębacze bo drużyna Geralta była konkurencją.