PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724464}

Wiedźmin

The Witcher
2019 -
7,0 197 tys. ocen
7,0 10 1 196744
5,5 57 krytyków
Wiedźmin
powrót do forum serialu Wiedźmin

Serial to tragedia, zupełnie nie trafny dobór aktorów. Anna de Buring powinna być Jeneffer jako najładniejsza kobieta w serialu a nie ta aktorka która ja gra(nie mam zamiaru zapamietywac imienia tej celebrytki bo to nie aktorka tylko drewno). Przed emisją serialu mowiłem że Henry Cavill to również zły dobór i miałem racje koleś ma tą sama mimikę w każdym filmie- zaciskanie szczęki jak buldog identycznie robił w superman tak samo w witcher i obecnie w enola holmes. Promuja goscia ktory dobrze wyglada ale jest sztuczny jest przykra na dodatek w tle jego pedofilskie popędy. Z gosciem zana dojrzala kobieta nie wytrzymala i lata za siksami na internecie moze znalesc ujecia z wywiadow jak podrywa duzo mlodsze od siebie dziewczynki.

ocenił(a) serial na 8
Jacek_WaitForIt

Ja akurat nic nie mam do zarzucenia serialowi. Świetnie się ogląda i odpowiada moim wyobrażeniom po przeczytaniu książek. Dobrze dobrani aktorzy. Nie rozumiem narzekań.

ocenił(a) serial na 1
Jacek_WaitForIt

...masz sporo racji... ale... z tą anna de buring to się nie zgodzę. ona ma bardzo specyficzną urodę, moim zdaniem to bardziej pasowałaby do roli księżnej anny henrietty, bo ma jakiś taki łasiczy... twarz XD