PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179380
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Chętnie bym się za niego wzięła ale wole oglądać już zakończone seriale niż czekać cały tydzień na pojawienie się nowego odcinka.

Katatonika

Czyli jeśli serial będzie mieć powiedzmy 6 sezonów,to będziesz czekać 6 lat,żeby obejrzeć już zakończony serial? Nigdy do końca nie wiadomo ile dana produkcja będzie mieć sezonów.Często z sezonu na sezon jest przedłużana.

ocenił(a) serial na 8
avosette

Jest dużo zakończonych seriali i wole właśnie takie oglądać. Jeśli serial będzie trwał 6 lat to oczywiście nie wiadomo co za 6 lat będzie. Czekanie specjalnie tyle czasu jest beznadziejnym pomysłem dlatego pytam czy ktoś wie ile sezonów będzie, bo jeśli serial miałby się skończyć po 2 czy 3 sezonach to wole przeczekać i na spokojnie obejrzeć całość. :) Tym bardziej że mam do obejrzenia jeszcze inne seriale które są już zakończone i ten czas można by nimi wypełnić. :)

Tak samo było z gotowymi na wszystko, oglądałam go w tv jak leciał. Nie chciało mi się czekać na kolejne odcinki no i nie zawsze mogłam obejrzeć dlatego darowałam go sobie. Przypomniałam sobie o nim jak już okazało się że jest zakończony i obejrzałam całość. ( Serial w PL emitowany był w latach 2005-2012 więc w sumie 7 lat). Dlatego nie zakładam, że jak za te przykładowe 6 lat serial się skończy to go na pewno obejrzę ale jeśli sobie o nim przypomnę lub jakoś trafię na niego i najdzie mnie ochota to wtedy obejrzę całość.