Chętnie bym się za niego wzięła ale wole oglądać już zakończone seriale niż czekać cały tydzień na pojawienie się nowego odcinka.
Czyli jeśli serial będzie mieć powiedzmy 6 sezonów,to będziesz czekać 6 lat,żeby obejrzeć już zakończony serial? Nigdy do końca nie wiadomo ile dana produkcja będzie mieć sezonów.Często z sezonu na sezon jest przedłużana.
Jest dużo zakończonych seriali i wole właśnie takie oglądać. Jeśli serial będzie trwał 6 lat to oczywiście nie wiadomo co za 6 lat będzie. Czekanie specjalnie tyle czasu jest beznadziejnym pomysłem dlatego pytam czy ktoś wie ile sezonów będzie, bo jeśli serial miałby się skończyć po 2 czy 3 sezonach to wole przeczekać i na spokojnie obejrzeć całość. :) Tym bardziej że mam do obejrzenia jeszcze inne seriale które są już zakończone i ten czas można by nimi wypełnić. :)
Tak samo było z gotowymi na wszystko, oglądałam go w tv jak leciał. Nie chciało mi się czekać na kolejne odcinki no i nie zawsze mogłam obejrzeć dlatego darowałam go sobie. Przypomniałam sobie o nim jak już okazało się że jest zakończony i obejrzałam całość. ( Serial w PL emitowany był w latach 2005-2012 więc w sumie 7 lat). Dlatego nie zakładam, że jak za te przykładowe 6 lat serial się skończy to go na pewno obejrzę ale jeśli sobie o nim przypomnę lub jakoś trafię na niego i najdzie mnie ochota to wtedy obejrzę całość.