PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179387
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Mam nadzieję, że jak ludzie obejrzą go na Tv Puls to docenią ten rewelacyjny serial. Wg. mnie powinien być w pierwszej 10. Uważam, że powinien też być bardziej nagradzany.

ocenił(a) serial na 8
justynuska84

Masz rację, serial mnie urzekł tym, że jest taki surowy, nieprzekoloryzowany. Pokazuje życie Wikingów bez zbędnych dodatków. Do tego zawsze ciekawili mnie Wikingowie i ten serial jest dla mnie wyjątkowy przez to. No i muzyka, genialna, która potęguję klimat tego serialu. Mi jednak, nie przeszkadza, że nie jest aż tak popularny, wręcz mi to pasuje :)

ocenił(a) serial na 8
justynuska84

Jeśli teraz wydaje Ci się nisko to trzeba było zobaczyć jego miejsce po pierwszym sezonie :) Wiele osób dawało sporo jedynek i był moment, że ocena nawet do 7 nie dochodziła.

ocenił(a) serial na 9
justynuska84

generalnie drugi sezon dla mnie jest słabszy pełno zapychających wątków niczym nadmuchiwanie balona które do niczego nie prowadzą z drugiej zaś strony te najważniejsze choć mozolnie to jednak dobrze zrobione i finał był genialny dobre zwroty akcji i zwodzenie widza choć nie zawsze te zwroty działały na plus

ocenił(a) serial na 9
justynuska84

czy to pierwszy raz ludzie doceniają szmirę a nie zachwycają się prawdziwymi perełkami?
kto zna się na dobrym kinie - dotrze do tego serialu :)