Mam nadzieję, że jak ludzie obejrzą go na Tv Puls to docenią ten rewelacyjny serial. Wg. mnie powinien być w pierwszej 10. Uważam, że powinien też być bardziej nagradzany.
Masz rację, serial mnie urzekł tym, że jest taki surowy, nieprzekoloryzowany. Pokazuje życie Wikingów bez zbędnych dodatków. Do tego zawsze ciekawili mnie Wikingowie i ten serial jest dla mnie wyjątkowy przez to. No i muzyka, genialna, która potęguję klimat tego serialu. Mi jednak, nie przeszkadza, że nie jest aż tak popularny, wręcz mi to pasuje :)
Jeśli teraz wydaje Ci się nisko to trzeba było zobaczyć jego miejsce po pierwszym sezonie :) Wiele osób dawało sporo jedynek i był moment, że ocena nawet do 7 nie dochodziła.
generalnie drugi sezon dla mnie jest słabszy pełno zapychających wątków niczym nadmuchiwanie balona które do niczego nie prowadzą z drugiej zaś strony te najważniejsze choć mozolnie to jednak dobrze zrobione i finał był genialny dobre zwroty akcji i zwodzenie widza choć nie zawsze te zwroty działały na plus