Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180695
6,9 17 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

bo główny bohater jest słitaśny i ma czarujące niebieskie ślepka. I tyle. :-)

ocenił(a) serial na 8
Somerset_2

Pedałem nie jestem, a serial jak na razie podoba mi się, bardziej zwracam uwagę na żeńską część obsady ;)

Somerset_2

Szczerze, mnie bardziej Rollo się podoba :)

ocenił(a) serial na 10
zbroja

Rollo to kawał skur...na. Dla mnie postacią numer jeden serialu jest Floki. Bez niego Wikingowie straciliby sporo kolorytu;)

Dadelog

Floki jest bardzo ciekawa postacią.
Co do Rollo masz racje to super wikingowy sku..iel

ocenił(a) serial na 10
zbroja

Czyżbyś miała jakąś szczególną słabość do facetów którzy są skur...mi?;)

Dadelog

Być może takie . :)
Podobał mnie się do momentu kiedy nie zaczął się psuć. Teraz taki badass z niego ;P

ocenił(a) serial na 6
Somerset_2

Raz ma zielone, raz ma niebieskie, ahh te szkła kontaktowe i efekty komputerowe. W niektórych scenach jego oczy zdają się świecić w ciemności. :D

użytkownik usunięty
Chazz1995

szkla, efekty? oczy zmieniaja (szczegolnie niebieskie-zielone) pod wplywem swiatla!

ocenił(a) serial na 6

w niektórych scenach jest to tak bardzo wyeksponowane, że nie byłoby możliwością osiągnąć taki efekt przy użyciu naturalnych zasobów.

użytkownik usunięty
Chazz1995

mozliwe, nie ywkluczam ...ale znam dwie osoby z bardzo jasnymi oczami i mozna powiedziec ze maja zarowki w oczach np. po wysilku fizycznym i to bez jakiejs 'gry swiatel'

ocenił(a) serial na 9
Somerset_2

"Główny bohater jest słitaśny i ma czarujące niebieskie ślepka" - to chyba raczej mowa o Athelstanie :P

ocenił(a) serial na 5
Somerset_2

"Słitaśny"? Gdzie ty widzisz tam słitaśność. Wszyscy ci wikingowie wyglądają jak oderwani od pługa.