Dzisiaj Wikingowie będą na TV Puls o 22:15. Swoją drogą to ta telewizja ostatnio poprawiła nieco
swoją ramówkę, najpierw Spartacus, Arrow a teraz Vikings!
Puls, Puls 2, Stopklatka, tv4, tv6 to jedyne seriale które oglądam. Ciągle jakieś nowe fajne seriale, filmy. TVN, Polsat się nie porównuje - puszcza tylko gówno typu trudne sprawy,dlaczego ja, szpital, ukryta prawda. A co do wikingów ogladałem wszystkie dotychczasowe odcinki i jeżeli ktoś nie oglądał to POLECAM bo warto.
Akurat filmy to w większości Puls ma beznadziejne i do ofert superkin czy megahitów się nie umywa. Może i puszczą coś w miarę nowego, ale efekty specjalne są jak z filmów studentów 1 roku grafiki. Co do seriali to popieram.
Ja tam mam CP ale jak serial leciał na History to nie oglądałem. Jedna taka rzecz która mi się trochę nie zgadza to ci chudzi mnisi, mi się wydaje że oni się lepiej odżywiali w tych klasztorach;-). Serial wydaje się przewidywalny jeśli idzie o fabułę ale zapowiada się ciekawie. Wikingowie mnie interesują. Będę oglądał dalej na pewno.
fakt, tv puls się ostatnio u mnie ceni :) w każdym tygodniu puszczą jakiś fajny film, wykupują seriale, do tego dobrze sie promują ;)