Obejrzałem 9 odcinek i na końcu nie ma zapowiedzi kolejnego, ściągnąłem kilka kopii i wszędzie to
samo. Ktoś wie gdzie można obejrzeć trailer kolejnego epizodu?
Nigdzie, to będzie ostatni odcinek sezonu więc producencie na razie nie chcą nic zdradzać.
www.tv.com/shows/vikings/community/post/vikings-renewed-season-3-history-1395764 94340/ Z tej strony wynika, że s2e10 "The Lord's Prayer" wyjdzie pierwszego maja. :)
Wiem, że pierwszy sezon miał tylko 9 odcinków, ale nie rozpowszechniajcie informacji, że z drugim jest tak samo. :P
Ale kto twierdzi, że miało być 9 odcinków? Jak od samego początku było mówione, że sezon drugi ma mieć 10 odcinków.
Ups, mój błąd. Przeczytałam "to był ostatni odcinek sezonu", więc wywnioskowałam, że s2e09 określiłeś ostatnim odcinkiem. Przepraszam i pozdrawiam. ;)
Zapowiedź znalazłam tutaj:
http://andiais1.tumblr.com/post/84036080161/screw-you-horik-you-flop-pig-faced-a sshole
Będzie się działo.
No faktycznie zapowiada się niezła bomba - o ile oczywiście nie postanowią przesunąć rozwiązania na kolejny sezon.
Możliwy SPOILER: Jedna rzecz mnie zastanawia - czy to aby nie Król Horik stał za śmiercią synów Jarla Haraldsona i Siggy?
Ten wątek nie jest dokończony a zaczyna się to wszystko układać. Śmierć synów podcięła Haraldsonowi skrzydła. Jeśli tak to Horik ma niezły tupet składając Siggy propozycję.
zgadzam się i mam nadzieję, że Michael Hirst nas wszystkich oszuka i wbije nas w ziemię.