PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179359
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Jak to się Waszym zdaniem odbędzie?
Na pozostałych braci nie ma już chyba co liczyć, szybko skapitulowali (trochę Ubbe rozczarowuje, bo miałem go za twardszego, ale może też czekał na Ivara). Ivar nie może jej tak po prostu samemu zabić, bo nie może chodzić, więc musi coś wykombinować. Jaką zemstę przygotuje? Liczę na coś co dłuuugo zapada w pamięć, a Wy? :)

ocenił(a) serial na 10
Marcin_Zdzienicki

Myślę, że Ubbe się jeszcze rozkręci (w końcu z niego też ma być niezły s....l).
Co do pojedynku, to jeżeli faktycznie Lagertha się na niego zgodzi (bo może odmówić) to sam jestem ciekawy.
Przypomnij sobie scenę, jak Ivar ubił w lesie kilku wojowników (m.in. jedną stojącą osobę błyskawicznie sprowadzając do parteru).
Przez lata wypracował sobie pewnie jakiś styl walki dostosowany do jego możliwości i wcale nie powiedziane, że byłby łatwym przeciwnikiem .

ocenił(a) serial na 7
Spooky82

Wimy, że Lagertha trenuje to swoje wikińskie kung-fu, które ćwiczyła z Astird, tarzając się z nią po ziemi, ale Ivar ma z nią naprawdę spore szanse, jeśli uda mu się ja powalić na ziemię. Ivar ma swój styl, swoją bezwzględność i spryt, a do tego musi mieć naprawdę silne mięśnie rąk - w końcu tak się porusza - co też nie jest bez znaczenia.

ocenił(a) serial na 10
Bianka_Lg

Wydaje mi się, że Ivar uśpi czujność Lagerthy. Ja mam takie przeczucie, że ona zginie z ręki Astrid.

ocenił(a) serial na 7
Tommy_DeVito

Miałoby to sens, zważywszy na przepowiednie. Ale i tak chciałabym zobaczyć jak kopie jej tyłek :P

Marcin_Zdzienicki

Jestem niemal pewna, że, jak na tchórza przystało, L nie zgodzi się na pojedynek.

ocenił(a) serial na 9
Marcin_Zdzienicki

Na pewno jeszcze trochę pożyje, bo kręci 5 sezon. Z resztą Hirst powiedział w którymś wywiadzie że za szybko Lagherta nie zginie. Myślę, że nie zabije jej Ivar, bo wtedy przepowiednia się nie spełni. Ma to być w końcu zdrada, zabicie Lagherty przez Ivara nie będzie zdradą, on jej wręcz to obieca :D Obstawiam Astrid...