Zapraszamy do zapoznania się z pierwszym oficjalnym trailerem serialu, przygotowanym przez
stację History.
Robi wrażenie :)
http://wikingowie.net.pl/trailer-3-sezonu-wikingow/
świetny! szkoda że aż do 2015 roku mamy czekać :( mogliby ruszyć z tym już w październiku :)
No wiadomo, że mogliby już teraz (też bym się nie obraziła sesese) ale zazwyczaj jest tak, że premiery seriali puszczają wrzesień/październik. Szkoda, że ten cały Comic con jest w San Diego, a nie gdzieś w Europie ale by było rozpierducha >:P
Mary Moder of Dźizas! Ażem się spociła przy tym trailerze!
1. Włosy Athelstana - NIEEEEEEEEEEEEE!!! Nie wiem, co oni za fryzjera mają w tym Kattegat, ale Ragnar powinien mu Krwawego Orła wyciąć za tą masakrę na głowie jego oblubieńca...ekhm...przyjaciela.
2. Ecbert z Athelstanem - TAAAAAAAAAAAK!!! Ja tam bardziej z tymi, co szipują mnicha z Lothbrokiem, ale duet Athelstan/Ecbert jest uroczy, a maślanych ócz Ecberta z 2 sezonu nie zapomnę do końca życia. Mam tylko nadzieję, że nie wciśnie Athiego w habit i za pulpit. Aktor grający Athelstana ostro przypakował i oby to godnie wykorzystano :D Ecbert nie wygląda jednak na szczęśliwego. Hmmm...
3. Floki z warkoczem..Czyżby Helga? :(
4. Kwentrith, czy jak jej tam, w swoim żywiole :D
5. Ragnar bez warkocza, za to z gustownie przyozdobionym stateczkiem. Coś czuję, że te główki i koroną, która trzyma to efekt wygranej walki o Mercię. Ten król, który pokazany jest w trailerze to pewnie wróg numero uno naszej księżniczki (BTW, ciągle zastanawiałam się, skąd znam tego aktora i olśniło mnie, że to może być Ser Meryn Trant z GOT).
6. Więcej Porunn. Bleh.
7. Torstein - NIEEEEEEEEEEEEEE! Wygląda na to, że w jego ramię wdało się zakażenie i Ragnar z Flokim mu je amputują :(
8. Rollo jako jedyny uniknął wizyty u fryzjera. Szczęściarz.
9. Lagertha z Ecbertem. Może ustalają szczegóły threesomu z Athelstanem :D
10. Athelstan i jego tęskna wymiana spojrzeń z Aethelwulfem. Aaaaaach! Czyżby nowy wątek miłosny się kroił? Jakiś lachon, prawdopodobnie Judith, całuje Athiego w dłoń. Hmm...Przewiduję, że małżonka Wulfa zaciąży, powije syna i nazwie go Athelstan na cześć mnicha. Wtedy by wszystko miało ręce i nogi, bo, jeśli się dobrze orientuję, wnuk historycznego Ecberta nosił to imię :D
"Floki z warkoczem..Czyżby Helga? :("
Tez mi sie to rzuciło w oczy.
"Lagertha z Ecbertem. Może ustalają szczegóły threesomu z Athelstanem "
Byłoby miło. :>
"Jakiś lachon, prawdopodobnie Judith, "
Chodzi ci o te całkiem ładną panią z ok.1:30 sek? I kim miałaby być ta Judith?
"Ragnar bez warkocza, za to z gustownie przyozdobionym stateczkiem. Coś czuję, że te główki i koroną"
Ja tam widze, ze w końcówce to Floki trzyma koronę z maksymalnie krejzolską miną i to jest zastanawiające.
"Chodzi ci o te całkiem ładną panią z ok.1:30 sek? I kim miałaby być ta Judith? "
Kobitka z 1:30 sek to Kwen :D A Judith to żona Aethelwulfa i córka króla Aelle, którą poznaliśmy w poprzednim sezonie ;)
"Ja tam widze, ze w końcówce to Floki trzyma koronę z maksymalnie krejzolską miną i to jest zastanawiające."
A kiedy on nie miał krejzolskiej miny? ;)