Witam premiera jest podana że jutro a nigdzie w żadnym programie nie mogę znaleźć o której będzie puszczony pierwszy odcinek może ktoś pomuc?
pomóc*
Polska premiera nie jest jeszcze ustalona. HISTORY Polska wciąż nie podało terminu...
Zależy... Zawsze jest też opcja- wiadomo jaka. Niechlubna, ale zawsze jest.
Prawda jest taka, że napisy wychodzą kilka godzin po premierze USA- przynajmniej tak było podczas drugiego sezonu i ja tak oglądałem (choć potem oglądałem też na History i TVPuls).
Co jest niechlubnego w oglądaniu serialu online? Jeśli nie ściągasz to jedynym problemem może być tylko "kac moralny", którego zapewne wielu i tak nie ma. Poza tym już dawno przestałem ogądać filmy z lektorami, bo tłumaczenia są momentami naprawdę żałosne.
Tu chodzi o to, że jeśli szanujemy jakiś serial czy film to chcemy docenić ich starania i dać im zarobić. Niestety jak zwykle jesteśmy zmuszeni do ograniczenia się do seriali online, bo Polska premiera pewnie będzie dopiero za miesiąc/dwa.
http://vikings.mojserial.pl/znamy-date-premiery-3-sezonu-wikingow/ tylko ze nie chce mi sie w to wierzyc.. w programie nie ma...
Na jakim zagranicznym kanale ma byc premiera ktos wie?
History. To jest producent i oficjalny dystrybutor.
W Polsce oficjalnym dystrybutorem jest HISTORY Polska, ale oni daty premiery nie mają jeszcze ustalonej. Dodatkowo prawa do emisji ma również np. TVPuls, ale nie wiem na jakiej zasadzie kolidują z History.