PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179380
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

Premiera 3 sezonu

ocenił(a) serial na 10

Witam premiera jest podana że jutro a nigdzie w żadnym programie nie mogę znaleźć o której będzie puszczony pierwszy odcinek może ktoś pomuc?

xlandia1

w polsce pewnie za jakiś czas będzie premiera dopiero

ocenił(a) serial na 10
xlandia1

pomóc*

Polska premiera nie jest jeszcze ustalona. HISTORY Polska wciąż nie podało terminu...

ocenił(a) serial na 10
ALbatrOS1996pl

jak zwykle wszyscy już będą oglądali a my będziemy czekać

ocenił(a) serial na 10
xlandia1

Zależy... Zawsze jest też opcja- wiadomo jaka. Niechlubna, ale zawsze jest.
Prawda jest taka, że napisy wychodzą kilka godzin po premierze USA- przynajmniej tak było podczas drugiego sezonu i ja tak oglądałem (choć potem oglądałem też na History i TVPuls).

ALbatrOS1996pl

Co jest niechlubnego w oglądaniu serialu online? Jeśli nie ściągasz to jedynym problemem może być tylko "kac moralny", którego zapewne wielu i tak nie ma. Poza tym już dawno przestałem ogądać filmy z lektorami, bo tłumaczenia są momentami naprawdę żałosne.

ocenił(a) serial na 10
Bialy_Pielgrzym

Tu chodzi o to, że jeśli szanujemy jakiś serial czy film to chcemy docenić ich starania i dać im zarobić. Niestety jak zwykle jesteśmy zmuszeni do ograniczenia się do seriali online, bo Polska premiera pewnie będzie dopiero za miesiąc/dwa.

ALbatrOS1996pl

http://vikings.mojserial.pl/znamy-date-premiery-3-sezonu-wikingow/ tylko ze nie chce mi sie w to wierzyc.. w programie nie ma...
Na jakim zagranicznym kanale ma byc premiera ktos wie?

ocenił(a) serial na 10
john_anonim

History. To jest producent i oficjalny dystrybutor.
W Polsce oficjalnym dystrybutorem jest HISTORY Polska, ale oni daty premiery nie mają jeszcze ustalonej. Dodatkowo prawa do emisji ma również np. TVPuls, ale nie wiem na jakiej zasadzie kolidują z History.

ocenił(a) serial na 10
ALbatrOS1996pl

W sieci pojawi się chwile po północy - za parę /h :)

ocenił(a) serial na 8
xlandia1

stawiam na marzec/kwiecień.