w 2 sezonie strasznie strzela te swoje głopawe minki. czy tylko mi tak sie zdaje,troche to denerwujace .
Też mnie to denerwuje, nie dość że strzela miny to zrobili z niego typowego cwaniaczka, który myśli że osiągnie wszystko...
Jestem zachwycony serialem, ale też mam z tym problem. Facet zachowuje się i wygląda, jakby co noc zapijał się do nieprzytomności. Ta opuchnięta twarz i podkrzążone oczy... Trochę mnie irytuje.
przez cały serial ma dwie miny : albo ten uśmieszek wioskowego głupka, przez który wygląda jakby był niedorozwinięty umysłowo, albo te sztuczne łzy w oczach, czasem w połączeniu ze wspomnianym uśmieszkiem debila - coś strasznego :D
A mi się właśnie te jego "minki" i śmieszki podobają....jako aktor zagrał świetnie..
To nie są głupawe minki. Ragnar ma wypisany na twarzy sarkazm wynikający z jego dumy/poczucia wyższości. Prawdopodobnie przez te minki inni jarlowie czują się gorsi i próbują zniszczyć Ragnara.
Chciałam napisać dokładnie to samo! Ja akurat uwielbiam tę jawną kpinę w jego oczach oraz wymalowany sarkazm na facjacie. Coś świetnego.