PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659055}

Wikingowie

Vikings
2013 - 2020
8,4 179 tys. ocen
8,4 10 1 179343
6,5 20 krytyków
Wikingowie
powrót do forum serialu Wikingowie

TV Puls

ocenił(a) serial na 9

Vikings , Spartakus Wojna Potępionych i Arrow mają być podobno na wiosnę na tv puls

ocenił(a) serial na 8
Ramsey_Fighter

Arrow od 25 lutego bodajże o 20 . Widziałem reklamę. O reszcie na razie nie słyszałem :)

ocenił(a) serial na 8
BenQ_1991

szkoda, że w Polsce seriale wychodzą w tv z takim opóźnieniem, bo wolał bym wspomagać stację i oglądać w tv seriale:) jedynie The Walking Dead jest 17H po emisji w USA w na foxie z lektorem:)

ocenił(a) serial na 8
RinOkum

wydaje mi sie to kwestia kasy im swiezszy serial tym drozej sprzedaja prawa do emisji serialu tak to wydedukowalem....

ocenił(a) serial na 9
BenQ_1991

na jakieś stronie to pisało bodaj ,że Kreskóweczki czy coś takiego , widziałem jak siostra sprawdzała

ocenił(a) serial na 10
Ramsey_Fighter

No proszę, tak wszyscy psioczyli na ten kanał, a tutaj takie seriale puszczają. Jestem pod wielkim wrażeniem.

ocenił(a) serial na 8
KUNOvonLICHTENSTEIN

Jak by tak gre o tron puścili albo breaking bad, spartakus krew i piach się właśnie skończył na tym kanale ale emisja jego była o strasznie późnych godzinach

mich145

Jak sie tam bzykaja co 5 min to raczej oczywiste ze o 18 ci nie puszcza, a przeciez 23 to tez pozna pora to nie jest

ocenił(a) serial na 8
Ramsey_Fighter

Właśnie widziałem reklamę na TV Puls. Sam Stephen Amell zapraszał na Arrow w Puls :D. Na razie 2 pierwsze odcinki 25.02 o 20:00.

ocenił(a) serial na 9
Ramsey_Fighter

Sorrki że pytam - a nie masz stałego łącza do internetu - jest parę miejsc gdzie możesz to obejrzeć online, zawsze też znajdziesz wszystkie odcinki na popularnym gryzoniu - chomik/u/j.pl (bez backslasha)...Ja przynajmniej mam stamtąd wszystkie odcinki...

ocenił(a) serial na 9
RogerVerbalKint

Internetu szybkiego nie mam ale obejrzałem online wiele filmów/seriali
to co napisałem to tylko taka informacja (ogłoszenie)